Middagsplanlegging og middagstips

Hei dere! Da er det mandag og tid for å planlegge uka, om ikke helt detaljert så i hvert fall til en viss grad. Middag for eksempel kan det være lurt å ha en formening om før klokka plutselig er fire, man er skrubbsulten og kjøper det første som popper opp i hodet. Jeg har kjøpt inn middagsmat for mesteparten av uka og dette står på menyen foreløpig. 

Mandag: Kyllingkjøttdeig og spaghetti i tomatsaus med kidneybønner, stekt squash, sopp, løk. 

Tirsdag: Da har vi NYG & mothers kveld haha. Det er bare en get together vi jentene og mødrene våre har noen ganger i året fordi det er koselig. Da skal vi ha kurvfest så det blir middagen.

Onsdag: Da er det kampdag, så jeg lager min faste kylling og pasta-salat med pesto og diverse grønnsaker. 

Torsdag: Da skal jeg ha den middagen som jeg har tenkt å tipse dere om nå, nemlig laks med kremet pasta og brokkoli. Og det er så langt jeg har kommet. Jeg og Maja har også planlagt å ha en god gammaldags, tradisjonell kjøttboller med potet og brun saus til middag en dag. 

Det dere trenger til dette vidunderverket av en middag er som følger:

Laks, brokkoli, (glutenfri) pasta, lett matfløte/creme fraiche eller begge, litt sitronsaft og salt og pepper.

Kok pasta som anvist på pakken, stek laks i ovnen eller i panna. Jeg stekte den i ildfast form i ca et kvarter, til den var gjennomstekt. Ta brokkolitoppene oppi kjelen med kokende vann og pasta når det er igjen ca 3 minutter av kokingen. Hell vannet av når pastaen og brokkolien er ferdigkokt. Tilsett fløte og/eller creme fraiche i pasta og brokkoli-blandingen og rør om på middels varme til du får en kremet blanding. Krydre med salt og pepper og en dæsj sitronsaft. 

easy as that 

    1. Takk for oppskriften! Testet det ut igår, blev kjempegodt! 🙂 Har du oppskrift på kylling og pastasalaten også? <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg