Når jeg spiser gluten til lunsj

Hej allihopa ♥ Akkurat nå er formen litt groggy. Jeg sitter med et glass pepsi max og ser Love Island, skulle vært på trening, men ettersom jeg har brukt de siste timene på å kaste opp så var det greit å droppe det. Jeg har nemlig klart å spise meg god og mett på gluten til lunsj i dag, noe som egentlig ikke skjer. Jeg er den mest rutta cøliakeren jeg vet om, men alle kan visst gjøre feil.

Jeg var superfornøyd med noen nye rundstykker jeg fant i allergi-frysedisken på Coop Prix. Jeg elsker jo nyheter og må prøve alt, så da jeg fant “hvetefrie rugstykker” så leste jeg bare “hvetefrie rundstykker” og tenkte ikke over at det sto 65% rug, noe jeg da absolutt ikke tåler. Så det ble å fly hjem fra jobb og kræsjlande på badegulvet.

Men i kveld har vi jo NYG & mothers kosekveld, så jeg må bli frisk til klokka sju. Det var noen som lurte på hva kurvfest er, og det er da noe så enkelt som at alle tar med noe hver, så det blir en slags tapas. Mamma ordner glutenfri focaccia, manchego og skinke fra oss.

Disse er altså ikke glutenfrie!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Formen er stigende, så jeg håper det har gått over nå. Ha en fin kveld dere! 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg