Weekend away

Hvit bukse i lin. Helt nydelig bukse, både stoffet og passformen. Toppen er i bomull, med knyting i siden. Utrolig lett og behagelig i stoffet. Perfekt til hvilken som helst bukse eller skjørt, både til fest og hverdags. Jeg har begge i medium/38.

Bukse HER

Topp HER

Hvit safariskjorte, som jeg kaller den. Den kommer til å bli brukt mye i sommer, har allerede brukt akkurat dette antrekket ute en gang, bare med sorte hæler til. Klikk HER, jeg har den i størrelse 38.

Cargokjole HER, jeg har denne også i str. 38

Blazer HER

Rabattkoden min på NAKD varer ut kvelden, så hvis noen fikk lyst på noe av det jeg har på meg på bildene over, eller noe annet på nakd.com, så er det bare å benytte seg av den, holck15 ♥

Jeg er som sagt på hytta, på Inderøya. Vi kom i går kveld til dekket bord med reker og hvitvin. Helt perfekt. I dag våknet vi i drivhus, føltes det som, det var så varmt. Helt til vi fikk åpnet hele verandapartiet og lot gardinene flagre behagelig i vinden med utsikt utover havet som glitret i sola.

Nå har det lagt seg et lite skylag over oss, så jeg og A sitter ute i sofaen med med dyner og puter, hører på musikk, han jobber og jeg blogger. Vi har tenkt oss en tur i båt etterpå, så blir det grilling senere i kveld.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg