Solskinnsdager og rabattkode

Hei babes ♥ Håper det er finvær hos dere, det gjør noe med stemningen i hele byen når sola titter fram. Selv om man opprettholder smittevern og enmetersregelen, så er folk ute og smiler og soler seg. Det er fint å se. Så lenge det er lov selvfølgelig. I går var en nydelig dag. Jeg og Pernille kjørte cab i sola og spiste lunsj på Olivia på Solsiden. Restaurantbesøk igjen! Long time no see Solsiden. Utpå kvelden kom jentene og vi satt på takterrassen over leiligheten min og spiste forskjellig takeaway. Jeg betalte 108 kroner for en milkshake. Yes. Ikke nødvendigvis så rimelig med hjemmelevering av små greier. Men uansett veldig koselig. Ingenting er finere enn solnedgang og sene sommerkvelder.

I nuet er jeg på vei til hytta med Anders. Jeg hadde håndballtrening fra fire til seks, tok en kjapp dusj og nå sitter jeg og venter på at bilsyken skal hitte meg, med macen på fanget i en racerbil med manuell giring. Det er mye rykk og napp altså. Men gleder meg til mini-rekeaften når vi kommer opp på hytta, hvor mamma og pappa er allerede.

Jeg har forresten en rabattkode på Voi, skriv inn koden MATHILDEH i appen og få 30 kroner rabatt på første tur ♥ og sjekk storyen min for kode på NAKD (holck15).

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg