Fredag og LIUK

God fredag kveld! De fleste av dere leser sikkert ikke dette innlegget før i morgen, de fleste av dere har sikkert et LIV og ligger ikke inne en FREDAGskveld og ser bloody Love Island UK, all alone with a strawberry/vanilla swirl ice cream straight from the box. (I totally did that in a british accent, hope you did too).

Dagen i dag har vært lang. Jeg våknet opp i Aure. Yes. Jeg, Maja, Anna og Yasminee kjørte dit i går morges for å spille treningskamp mot Molde med resten av laget og ha håndballskole for kids. Kampen var gøy, vi vant med 11 mål. Og dagens økter med barna gikk også fint, de er så søte og unge lovende altså. Da vi kom hjem fra Aure i dag, løp vi gjennom dusjen, sprayet oss med noe godlukt og dro rett på Harm&Hegseth show med en helg gjeng. Og nå, som sagt, sitter jeg her med LIUK, og njuter eget selskap da det skal sies. Gleder meg til pancakes in the morning og ny treningskamp, mot CSK klokken ett.

Her er et snackkk-tips til dere andre (hvis det er noen andre) som sitter inne med en serie og craver alt i kveld. Det er ikke akkurat min oppfinnelse, men gulrot og dip er en klassiker.

Og her har dere meg, legger ut bilde av gulrøtter og sitter egentlig å møvller is.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg