Yogafruen

Tro det eller ei, i morges spratt jeg opp klokken 05.58, dro på meg tights og t-shirt, tok treningsbag og skolebag over skuldrene og startet dagen. YinYoga på 3T-Midtbyen 06.30, det var utrolig deilig. Noen ganger, idet man ankommer treningssenteret, morgen eller kveld, drømmer man om bare å legge seg på gulvet og slappe av istedenfor å trene. I dag fikk jeg utløp for this dream of mine. Det var altså så digg med yoga om morgenen. Det eneste problemet var at jeg måtte anstrenge meg bittelitt for ikke å sovne. Det skjedde en gang, vi skulle ligge i en posisjon i fire minutter, og jeg våkner til den overraskelsen at alle andre ligger i en annen posisjon og jeg undrer over hvor mange vintre jeg har sovet over.

Jeg spiste frokost på 3T i eget selskap, før jeg dro videre på skolen og har sittet der med studiegirlsa mine og diskutert 17.mai-frisyrer siden. Enda har jeg ikke peiling på verken hva jeg skal ha på meg eller hvordan jeg skal style håret.

Joooda heldigvis er outfiten bestemt og det blir sjølvsagt bunad i år som i fjor og ællj åræn før det. Elsker at jeg bare går over til gudbrandsdals-dialekt så fort jeg begynner å tenke på bunad. Slenger med et bilde fra 17.mai i fjor.

SATTAn jeg gleder meg til i morgen. Sorry overtenning. Håper dere får en strålende dag!! Tips til frisyre???

4 kommentarer
  1. So, you speak gudbrandsdals-dialekt? 🙂 I find cool people who speak in dialect. 😎 Dialects are much more interesting than official language.

  2. Hair clips on sides will do just fine for any hair. It is traditional to use hair pins and clips and it keeps hair in place. 🙂 Or braids. 🤔

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg