La oss ikke fryse i ferien

Reklame | 3T-Shop

Hei dere!! Nå nærmer det seg vel vinterferie, gjør det ikke? Det er vel strengt tatt ikke noe som heter vinterferie for de (oss) som går på høyskoler og jobber, men jeg liker likevel tanken på at det er en liten ferie going in. Når det er sagt, så har jeg bestemt meg for å ta vinterferie uansett, og reiser til varmere strøk den kommende uken, i morgen faktisk (må begynne å pakke).

Familien bestilte nemlig tur til Gran Canaria for lenge siden og jeg var biiiiittelitt bitter for at jeg ikke kunne være med fordi vi er midt i sesong med håndballen. Men dette var før jeg ble langtidsskadet, så for et par uker siden bestilte mamma og pappa tur til meg også. Det er ikke noe jeg kan trene her hjemme, som jeg ikke kan trene der borte, så det er egentlig det samme hvor jeg befinner meg disse dagene.

For dere som er hjemme derimot, har jeg noe å anbefale, nemlig ullundertøy haha….. Sorry dårlig joke, men jeg tuller ikke da. Enten det er til vinterferien eller påskeferien, som også kommer før vi vet ordet av det, så har 3T-shop fortsatt igjen noen supercute sett med ullundertøy på lager. Bestill nå, så det slipper å bli stress når afterskien er neste stopp 😉

Min favoritt er denne fra Helly Hansen, dere finner den HER og de andre HER. Jeg har min i medium, passer perfekt.

Hva er deres planer neste uke?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg