Etterlengtet kveld

I går, etter trening, skole og jobb for frøknene i denne leiligheten, ble det endelig kveld i stuggu. Det er veldig uvanlig for meg og Maja å være borte fra hverandre i mer enn noen timer (komisk), derfor var det nødvendig med litt kvalitetstid i går kveld. Vi lagde kremet pasta med bacon, sopp og cherrytomatos, det har blitt en favoritt etter jeg og jentene lagde det i Åre da vi var der sist. Da sto vi stille på Ica Åre (eller, ikke stille, det er vi aldri, men vi sto fast) i sikkert 40 minutter og diskuterte hva vi skulle lage til middag, uten å bli enige, før denne retten ble foreslått. Den er veldig enkel, but damn it’s good.

⋅ Start med å stek en stor pose med spinat i stekepannen, til alt nesten smelter sammen. Legg det deretter i en bolle. Bruk den samme pannen til å steke tomat og sopp i olje, salt og pepper.

⋅ Kok opp vann og stek pasta i en kjele

⋅ Sett på en ny panne og stek bacon

⋅ Rør sammen spinaten med en boks creme fraiche i bollen og tilsett hakket hvitløk, revet parmesan og et egg

⋅ Hell vannet av pastaen, tilsett spinatblandingen og rør godt om. Tilsett til slutt bacon, sopp og tomat i kjelen med pasta og creme fraiche

 

Vi lager to blandinger fordi vi spiser forskjellig pasta. Hun spiser high protein, low carb, low fat, high BCAA, low poop, high pee. Neida jeg spiser jo selvfølgelig glutenfri, that’s the reason.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg