Ketchup

I dag hadde vi håndballtrening klokken ti, noe som var tiiidlig i denne feriemodusen jeg er inne i. Jeg og Maja var oppe til sent etter at gjengen forlot criben i går kveld, vi måtte nemlig se ferdig YOU på Netflix, en serie creepy as fuck med Dan fra Gossip Girl i hovedrollen. Den var så SJUK, dere må se den så vi kan freake ut sammen !!

Men selv om det var litt tungt å stå opp var det egentlig greit for det første fordi jeg hadde mareritt hele natten takket være Dan eller Joe som han heter i serien, oog jeg og Sanne hadde planlagt å kjøre til Åre før det ble mørkt. Etter treningen dro jeg hjem, så junior-NM finalen i spektrum på tv’en klokken tolv, mens jeg spiste lunsj og pakket litt, så dro jeg og hentet Sanne og nå er vi trygt fremme her i Sviden. Vi har hytte ikke så langt fra hverandre, så liker å utnytte muligheten for en roadtrip.

Lunsjen var kylling, ris, grønnsaker og ketchup – rester fra en middag jeg og Hanna hadde. Vi var så søkke lei av all den feite julematen, så vi lagde det magreste vi kunne komme på. Og jeg trengte noe å putte ketchup på, bare for å gjøre opprør med brunsausen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg