Meanwhile in Trondheim

Hei dere!

Siden sist har jeg tatt meg tiden til å se på dårlige serier på Netflix, spist sjokolade til alle måltider og kjent et ørlite snev av stress med tanke på julegaver, men sett bort i fra sistnevnte så har det vært noen avslappende dager siden siste eksamen. Jeg har også kommet meg litt mer tilbake på håndballen, etter set-backen med strekk i hamstring. Jeg er fortsatt ikke 100% bra, men sett i forhold til at jeg ikke fikk til å gå vanlig eller jogge rolig i starten, så er jeg en halv-meter unna å løpe nå. Så det føles bedre i hvert fall.

I dag har vært en herlig lørdag. Jeg våknet opp hjemme, etter en sen, men rolig fredagskveld hjemme hos Sanne i går. Så var det tidlig på’n med håndballtrening klokken ti i morges, etterfulgt av julelunsj og pepperkakebaking med Pernille, hjemme hos mimmi og beste.

Etter baking og masse deig-småspising og kaffe og kaker, så dro jeg og Pernille hjem til Heimdal og lagde taco for to. Mamma og pappa er midt oppi demonstrasjon kaoset i Paris og vi holder fortet her hjemme med hundene meanwhile.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg