TIGHTS ANBEFALING

Reklame | 3Tshop

Hei gjengen! Jeg får en del spørsmål om jeg kan anbefale en god tights og dele min favoritt, så det skal jeg gjøre nå. Jeg har prøvd mengder av tightser opp gjennom årene og møtt på like mange gode som dårlige. Og da mener jeg ikke dårlige på generell basis, men en dårlig match med meg. Det er rart med det, hvordan noen kan digge en tights, som andre ikke takler – men sånn er det forsåvidt med kaviar, skrekkfilmer, motorcross, kjøtt og alt annet også, folk er forskjellige og foretrekker ulike ting. Jeg skal uansett tipse dere om min favorittights, som jeg tipper de fleste vil elske! I mean what’s not to love.

Let me introduce you to LUX TIGHTS ❤️.

Den er full av stretch, men sitter likevel som støpt hvis man velger riktig størrelse. Mitt tips er faktisk å gå ned en størrelse i disse. Jeg er en klassisk medium og kan gjerne gå for L i bukser, men bruker S i lux-tightsene.

Jeg kan både trene styrke og løpe i denne uten problem, og ikke nok med det, jeg kan faktisk slenge på meg en hoodie og chille i den uten å få forstoppelse også. Daym.

Lux high-rise tights 2.0 i grå HER

De har to ulike modeller av standardmodellen, den ene har medium høyde i livet og den andre er high rise, det vil si litt høyere. Forskjellen til meg er bare at den ene går under navlen og den andre går over. Personlig liker jeg medium høyde best, slik som på bildet over og under (lilla tights).

Lux Tights 2.0 i lilla HER

En annen ting som er praktisk med denne tightsen er at den har lomme. Det er noe jeg aldri har brydd meg om og heller tenkt “hva er poenget?” helt til jeg senest i forrige uke skulle på løpetrening og hadde glemt av belte til mobilen. Så innså jeg at jeg hadde lomme på venstre lår, mobilen sklei perfekt nedi og jeg merket ikke at den lå der i det hele tatt i løpet av økta.

Ønsker man svart tights, finnes den både i normal høyde i livet og high-rise. På bildet ovenfor har jeg på meg high-rise, den finner dere HER. Normal i livet finner dere HER. Flere lux-tightser finner dere også hvis dere går inn på 3tshop.no og søker “lux”. Mange ulike farger og fasonger der. Håper dere likte tights-guiden!

Hvilken er deres favoritt?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg