sosial helg og min go-to havregrøt

Denne helgen har vært fin ♥ Jeg har vært mer sosial enn på lenge og det har egentlig gitt meg overskudd. En tur på solsiden både fredag og lørdag + bytur med min boyfriend på lørdag. Man får så mye mer tid til å finne på ting når det er finvær og lyst lenge.

I dag var jeg tilbake på jobb, nå sitter jeg hjemme og har en havregrøt-pause før håndballtrening. Etter treningen skal jeg i bursdag til broren til Anders. Har det litt travelt nå ser jeg, må skifte og legge frem noen alternative antrekk for at det skal gå litt raskere etter treninga.

Forresten, denne grøten ser ikke veldig spektakulær ut, men om dere bare visste hva som skjulte seg under overflaten. Dette er min go-to havregrøt og i en normal treningshverdag, sånn som nå, så går det ned i gjennomsnitt en slik om dagen. Det er fordi jeg synes det er så godt! Og enkelt. Jeg koker opp en haug med havregryn med vann eller melk på middels varme, rører til den tykner og tilsetter en scoop sjokolade- eller vaniljeproteinpulver. Rører inn det på litt svakere varme, tilsetter en god dose frosne bringebær. Rører inn det, tilsetter en spiseskje med cottage cheese. Rører inn det og VOILÀ. Topper med en spiseskje peanøttsmør, kanel, sukrin og rosiner. Holy moly, dere må prøve den!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg