Hyttetur med håndballjentene

Grunnen til at det ikke ble noe blogging denne helgen er fordi jeg var på hyttetur med jentene på laget. Vi var på hytta vår på Inderøya, fra fredag til søndag, og vi kunne ikke vært heldigere med været, det var så herlig! Vi lå strødd utover hele hytta til enhver tid, noen i havet, noen på solsenger, noen på jakt etter kuer på jordet, noen på taket for å redde måse-unger fra å falle ned.

På lørdag vartet vi opp både med en deilig pastasalat med hvitløksbaguetter til lunsj, og grillings av pølser, burgere og maiskolber til kvelds. Det ble mye øl, musikk, shitprat og kos. Akkurat sånn vi liker det. Det må også være første gang noen gang at vi har vært sammen så lenge uten en eneste økt, haha. Det kjentes helt innafor.

Nå er det tilbake på trening de neste dagene fram mot sommerferie. Resten av de jeg jobber med i administrasjonen på 3T skal på samme hyttetur på torsdag, jeg skulle egentlig vært med, men jeg blir hjemme ettersom vi har to treninger torsdag og en på fredag, som er de siste før friiii. Jeg får holde ut litt til!! Her er noen bilder fra turen.

Jeg og caro sov under åpen himmel den siste natta. Kan diskuteres om det var en god ide med tanke på søvn, men så har vi gjort det også. Sola var tilbake på himmelen før vi la oss, som dere ser på bildet. Ja jeg smurte meg med solkrem før jeg la meg, haha….

Et måkepar hadde lagt reir på taket og da to bebiser klekket ut av eggene og ville hoppe ned, la vi først puter rundt hytta, men den ene endte i takrenna og den andre måtte vi opp på taket for å hente. Så med to forskrekkede måke-foreldre som ville styrte oss ned når vi prøvde å hjelpe, fikk vi barna trykt ned på bakken in the end. En hyggelig ende på turen ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg