Eyebrows too flyy

GOD FREDAG ♥ Jeg er utslitt og det er egentlig den beste følelsen på en fredag, når du har gjort alt du skulle, trent hver dag og bare kan slenge deg på sofaen og si TAKK for i dag. Kroppen har ikke vært vant til å være på jobb fra morgen til kveld i det siste, så ja den er sliten, men det er skikkelig deilig også. Nå skulle jeg bare ønske jeg hadde energi nok til å sminke meg, spise et eller annet, finne noe kult å ha på meg og dra denne kroppen bort til Solsiden og være sosial i finværet. Status per nå er at jeg sitter barbeint, i en t-skjorte, sminkefri, på spisebordet og drikker Solo rett fra flaska. Jeg har faktisk dusjet etter trening da, bare det i seg selv er jo en prestasjon akkurat nå.

Neida vi får se hva jeg finner på. Har ikke noe i mot å legge meg på sofaen, scrolle gjennom Netflix og bestille meg noe digg heller. Ny dag i morgen, uten alarm <3333 YEY.

Forresten, jeg har dollet meg opp med vipper og bryn, noe jeg ikke har hatt på LENGE. Vippene er bare farget da, jeg er litt ferdig med extensions, vil bare ha de litt mørkere, men så naturlig som mulig. Jeg var hos en ny salong denne uken og ble superfornøyd med både det ene og det andre. Brynene ble helt perfekte, ikke for store og mørke, som vi alle frykter første gang hos en ny salong. Jeg var hos Christina Beauty. Hun holder til på Ilsvika, dere finner henne på Instagram og Facebook (Reklame).

Dere kan bruke rabattkoden MATHILDE15 for 15% rabatt på brynstyling hos henne ♥

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg