Min første EMOM

Heii chicass ♥ Jeg har klart å kjenne bittelitt på påskeferie-følelsen, til tross for ingen hytte og dårlig vær. Sannheten er at jeg ikke hadde kommet til å hatt fri denne påskehelgen uansett, fordi vi hadde skulle hatt håndballtreninger som vanlig hjemme. Det har derimot vært noen hyggelige middager hjemme hos mor og far og svigers og ellers følelsen av en evigvarende søndag.

I dag hadde jeg en effektiv treningsdag, fikk kjent det skikkelig i både bein og overkropp. Jeg startet med 20 minutter kast og mottak, i en vegg med podkast på ørene. Etterfulgt av korte intervaller utendørs, 10 sek jobb og 10 sek pause x 10, 3 runder. Og til slutt min første runde med EMOM. Jeg har sett så mye av det på instagram og alltid ville prøve det, og det var ikke noe annet enn jævlig (deilig etterpå). For de som ikke vet så står det for every minute on the minute. Jeg hadde 4 ulike øvelser: power clean (frivending), frontbøy, skulderpress og burpees. Jeg gjennomførte 3 reps av hver øvelse, og hadde 1 minutt på å gjøre det. Det som ble igjen av tid, hvis jeg brukte mindre enn 1 minutt, ble pause. Jeg holdt på i 10 minutter, så det ble en såkalt EMOM 10 😀 Jeg fikk nesten like høy puls av den som intervallene, så det var ikke noe tull altså. Prøv det ut, øvelsene man bruker velger man fritt, bare man har en liten formening om hvor lang tid det tar, og da selvfølgelig ikke over ett minutt. Eksempelvis 3 squats, 3 pushups, 3 burpees, 3 sit ups, så begynner du fra start igjen ved neste hele minutt.

Håndballuniformen på for første gang siden siste seriekamp. Det føles rart og godt på samme tid.

I kveld skal jeg til mor og far nok en gang, på skikkelig påskemiddag ♥ Ha en fin kveld dere, ta vare på dere selv og de rundt!

4 kommentarer

Siste innlegg