MIN FREDAG – STORYTIME

Jeg våknet av meg selv klokken sju i morges, heldigvis, fordi det skulle være felles garasjevask fra 07.30, noe både jeg og Maja hadde glemt litt. Så der nede i garasjen sto det en elbil og en scooter signert oss to idiotene. Men tilbake til min bråvåkning i morges, det hadde jo alt med dette å gjøre. Hodet mitt må ha oppfattet en av de 40 plakatene som henger rundt i gangene i sameiet og skjønt at hun frøkna som ligger så fredelig og sover, hun må vekkes. Så i det jeg våknet kom jeg på det, tok på meg fillene og gikk ned for å flytte bilen ut av garasjen. Var litt digg å være den personen som kom ned kvart over sju, i good tid, som om jeg seriøst hadde livet på s.t.e.l.l. og alt under kontroll. Med det samme jeg flyttet bilen kom jeg ovenfor et dilemma – a) gå å legg deg igjen, som en hvilken som helst annen tilregnelig person som i utgangspunktet hadde på vekking klokken 10 ville gjort. Eller b) finn en åpen barista, kjøp med kaffe og croissant og vekk kjæresten med frokost på senga. 

Det ble fort alternativ b. Kjørte som en rakker rundt i byen fra den ene stengte caféen til den andre, stressa for om han skulle stå opp og dra på jobb. Så for meg scenarioet, jeg står på trappa med hendene fulle av kaffe og brød og bilen hans er borte. Jeg ender opp med å drikke to søt chili på trappa og prater aldri med noen om dette.

Flaks for meg så var han i sin dypeste søvn da jeg kom innpå soverommet og smelte telefonen min i bakken så også han fikk muligheten til å bråvåkne denne morgenen. Deilig. Han skjønte ingenting og det første han mumlet var om det var han som hadde bursdag eller om han hadde glemt min. Jeg er bare søt 🙂 som kommer med frokost på senga prøvde jeg å forklare. Tydelig ikke noe han er vant til. Vel, vi koste oss med deilig kaffe, før han omsider dro på jobb og jeg dro hjem igjen. Jeg skulle på en shoot med høyer klokken 12, også grunnen til at jeg hadde på vekking så sent og liksom skulle sove ut denne morgenen.

Etter shooten spiste jeg lunsj hjemme og sovnet på sofaen. Måtte selvfølgelig gjennomgå masse mareritt om at jeg ikke rakk å få ut bilen fra garasjen i tide og ble kastet i vaskemaskinen (sett litt for my Vis a Vis på Netflix i det siste). Nå sitter jeg og venter på mannen som er i et møte, før vi skal ta oss noen glass vinos og la helgen inntreffe.

HA EN NYDELIG FREDAG ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg