1000 REPS OG NYTT INNKJØP

God morgen! I dag var jeg og A tidlig oppe for å levere bilen min til skifting av rute. Jeg fikk nemlig tidenes steinsprut her om dagen og skvatt da jeg trodde steinen som kom rett mot meg skulle knuse hele ruta. Det ble bare en fin rose i glasset, men det må likevel fikses. Takk til LysholmBil og Rute66 for hjelp ♥

Det er litt godt å komme seg opp tidlig også da. Jeg liker å sette meg ned med frokosten, GMN på tven (god morgen norge for de som ikke er like nørd som meg), gjerne nyhetene på VG, en kaffe og blogg, bare for å få rensa hodet fra alt som kan ta opp interessen min når jeg skal hive meg rundt med skolearbeid et par timer senere.

Ny frokostfavoritt, også perfekt måltid før trening – cottage cheese, vaniljeyoghurt, banan, rosiner og müsli ♥

Dette var mandagsøkta vår. Jeg og fem andre jenter kjørte denne utendørs, i teams på to og to, om å gjøre å bli raskest ferdig med 1000 reps til sammen. Det var tungt, men absolutt overkommelig. Vi avsluttet med en funkychallenge og mage etter denne.

Meg som unnet seg en eksamenslesing-gave, viktig med litt materialistisk motivasjon i disse dager og selvfølgelig å støtte opp lokale bedrifter. Her er kjolen jeg kjøpte meg. Fra Baum und Pferdgarten. Klikk her for å finne den hos Høyer.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg