Grovt bananbrød med kakao og vanilje

Dere vet følelsen av å sette tenna i et stykke ferskt, nybakt, hjemmelaget grovbrød? Jeg klarer ikke bestemme meg for hva som er mest tilfredsstillende av det, og å ta en stor skje av en søt og fyldig kake. Derfor tenkte jeg at det ville vært en strålende ide denne søndagen å lage en aldri så liten kombinasjon. Dagens bakst er grovt bananbrød med kakao og vanilje. Holy moly.

Det dere trenger er:

Havregryn/havremel, 50/50 med annet mel, jeg brukte grov glutenfri melblanding, til sammen 200 g

3 modne bananer

3 egg

2 ss mager kesam

2 ss bakekakao

30 gram proteinpulver med vaniljesmak (kan sløyfes)

2 ts bakepulver

Mos banan med gaffel eller stavmikser, bland alt sammen i en kjøkkenmaskin eller lignende. Hell røra i en brødform, ikledd bakepapir og sett midt i ovnen på 180 grader i 45-50 minutter. Følg med på slutten av steketiden og stikk en gaffel i brødet. Steketiden kan være forskjellig fra ovn til ovn. Avkjøl brødet på rist og nyyyt ♥

Ha en fin søndag videre!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg