Dere vet følelsen av å sette tenna i et stykke ferskt, nybakt, hjemmelaget grovbrød? Jeg klarer ikke bestemme meg for hva som er mest tilfredsstillende av det, og å ta en stor skje av en søt og fyldig kake. Derfor tenkte jeg at det ville vært en strålende ide denne søndagen å lage en aldri så liten kombinasjon. Dagens bakst er grovt bananbrød med kakao og vanilje. Holy moly.
Det dere trenger er:
Havregryn/havremel, 50/50 med annet mel, jeg brukte grov glutenfri melblanding, til sammen 200 g
3 modne bananer
3 egg
2 ss mager kesam
2 ss bakekakao
30 gram proteinpulver med vaniljesmak (kan sløyfes)
2 ts bakepulver
Mos banan med gaffel eller stavmikser, bland alt sammen i en kjøkkenmaskin eller lignende. Hell røra i en brødform, ikledd bakepapir og sett midt i ovnen på 180 grader i 45-50 minutter. Følg med på slutten av steketiden og stikk en gaffel i brødet. Steketiden kan være forskjellig fra ovn til ovn. Avkjøl brødet på rist og nyyyt ♥
Ha en fin søndag videre!
Hva har du på leppene? 😊 Veldig fin farge!
Brødet skal testes! Hva har du sminket brynene dine med her? Veldig fine 🙂
Brødet supergodt
Ser sykt godt ut, skal prøves i morgen 😍