Middagstips: fajitas i pitabrød

God kveld! Litt sen blogging i dag. Dagen startet med 30 min yoga, noe som har blitt en greie her i leiligheten, can’t say I don’t like it. Det føles godt for kropp og sjel. Etter det ble det en real frokost, før en tabata-økt på stuegulvet med noen av jentene på laget over video (+ to brødre som hang seg på). Resten av dagen har gått til flittig skolearbeid, liker vi å tro, med innslag av klesvask og oppheng av renvask. Vi har tørketrommel, men å henge opp på tørkestativ har blitt et daglig gjøremål i karantene.

Med mye tid om dagen liker jeg å stå på kjøkkenet også, så i kveld ble det fajitas i pitabrød, inspirert av en god venninne ♥

↑ Disse glutenfrie pitabrødene fra BFree er en soleklar favoritt hos meg.

Jeg stekte en pakke kylling med rester fra en grønnkålmix i stekepanna og krydret med en halv pose fajitaskrydder (denne pysa syns det blir for sterkt med en hel pose). Guacamole av en hel avokado, litt rømme og et fedd hvitløk. Så hakket jeg paprika, tomat og salat + mais og hadde i tillegg. Det ble nyydens.

Del gjerne deres middagsfavoritter ♥ Jeg blir inspirert av den minste ting disse dager

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg