Hei peeps ♥
Denne helgen startet på beste vis med bursdagsselskap fredag kveld, tilbake på gode, gamle Heimdal i barndomshjemmet til tvillingene. Vi bodde jo med gåavstand fra hverandre hele gjengen back in the days. Nå har alle flyttet hjemmefra, men de fleste er heldigvis fortsatt i byen.
Tilbake til selskapet – det kan virke som 23 år er en sensitiv alder hvor man krysser en grense og begynner å skjønne at man ikke blir noe yngre med årene. For under denne feiringen ble TIX og vodkashots byttet ut med vin og seks-retters. Herligheeeet så flinke de to er til å lage mat, jeg kan seriøst ikke huske sist jeg spiste så gode retter.
Forrett og rett #1 lime-marinert laks med granateple og pinjekjerner
Forrett og rett #2 løksuppe med grytebrød
Hovedrett, rett #3 hvit fisk med ertepuré, tomat og bacon
Hovedrett, rett #4 biff i en skål av kinakål
Dessert, rett #5 hjemmelaget panacotta med bringebærsaus og (glutenfri) havreflarn
Og til slutt siste dessert og rett #6 THE THICKEST CAKE (nederste bilde) (også glutenfri) jeeeez, beste jeg har smakt.