bursdag og seks-retters

Hei peeps ♥

Denne helgen startet på beste vis med bursdagsselskap fredag kveld, tilbake på gode, gamle Heimdal i barndomshjemmet til tvillingene. Vi bodde jo med gåavstand fra hverandre hele gjengen back in the days. Nå har alle flyttet hjemmefra, men de fleste er heldigvis fortsatt i byen.

Tilbake til selskapet – det kan virke som 23 år er en sensitiv alder hvor man krysser en grense og begynner å skjønne at man ikke blir noe yngre med årene. For under denne feiringen ble TIX og vodkashots byttet ut med vin og seks-retters. Herligheeeet så flinke de to er til å lage mat, jeg kan seriøst ikke huske sist jeg spiste så gode retter.

Forrett og rett #1 lime-marinert laks med granateple og pinjekjerner

Forrett og rett #2 løksuppe med grytebrød

Hovedrett, rett #3 hvit fisk med ertepuré, tomat og bacon

Hovedrett, rett #4 biff i en skål av kinakål

Dessert, rett #5 hjemmelaget panacotta med bringebærsaus og (glutenfri) havreflarn

Og til slutt siste dessert og rett #6 THE THICKEST CAKE (nederste bilde) (også glutenfri) jeeeez, beste jeg har smakt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg