bursdag og seks-retters

Hei peeps ♥

Denne helgen startet på beste vis med bursdagsselskap fredag kveld, tilbake på gode, gamle Heimdal i barndomshjemmet til tvillingene. Vi bodde jo med gåavstand fra hverandre hele gjengen back in the days. Nå har alle flyttet hjemmefra, men de fleste er heldigvis fortsatt i byen.

Tilbake til selskapet – det kan virke som 23 år er en sensitiv alder hvor man krysser en grense og begynner å skjønne at man ikke blir noe yngre med årene. For under denne feiringen ble TIX og vodkashots byttet ut med vin og seks-retters. Herligheeeet så flinke de to er til å lage mat, jeg kan seriøst ikke huske sist jeg spiste så gode retter.

Forrett og rett #1 lime-marinert laks med granateple og pinjekjerner

Forrett og rett #2 løksuppe med grytebrød

Hovedrett, rett #3 hvit fisk med ertepuré, tomat og bacon

Hovedrett, rett #4 biff i en skål av kinakål

Dessert, rett #5 hjemmelaget panacotta med bringebærsaus og (glutenfri) havreflarn

Og til slutt siste dessert og rett #6 THE THICKEST CAKE (nederste bilde) (også glutenfri) jeeeez, beste jeg har smakt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg