Ukens spørsmål #52

Hva er ditt mellomnavn?

Caroline

Har du noen tips for å unngå gnagsår mellom beina når man spiller håndball, eller er det ingen på laget deres som har et problem med det?

Jeg vet om flere som bruker deodorant for å unngå gnagsår mellom beina faktisk, også babypudder tror jeg kan funke. Det er forresten helt vanlig med gnagsår mellom beina, selv om det kan høres rart ut for folk som ikke ikke er vant med å svette i to timer i strekk med korte shortser.

Hvor er skiltet fra?

Det fikk jeg av Johanna i innflytningsgave, hun kjøpte den på Marbella, husker ikke hva butikken heter dessverre.

Er østersaus glutenfri?

Sikkert ikke alle, men jeg bruker den fra Blue Dragon

Er det samme næringsinnhold i ris-nudler som i vanlig hvit ris?:)

Det vil jeg tro, risnudler består vel for det meste av ris

Hvordan er det å spille på Byåsen Elite denne sesongen i forhold til forrige (med tanke på alle endringene i spillergruppen)?

Det er mye som skjer rundt laget vårt, men spillergruppa står veldig sterkt, både de som har gått her noen sesonger fra før og de nye tilskuddene. Det er en veldig fin gjeng her nå synes jeg.

Hvordan holder du opp motivasjonen til trening og skole? Tips?

Vær til dels strukturert, det er en vanesak og det krever litt planlegging, men det er verdt det. Pakk matpakke, ta med skoleoutfiten på trening og bare la dagen flyte i ett. Når det kommer til skolen så tror jeg det handler mye om å trives, heng med folk som gir energi. Og jo flinkere man er i hverdagen, jo mer kan man njute helga med god samvittighet. 

Hvor er den oransje boblejakken fra?

Ganni

Hva er dine drømme reisemål?

Jeg har ingen bucketlist-reisemål, men en plass jeg absolutt vil reise til er Hawaii.

Hva tenker du er det viktigste for å ha det bra med seg selv? 🙂

Acceptance ♥ Alle er forskjellige, vi ser forskjellige ut, vi oppfører oss forskjellig, fordi vi tenker forskjellig, og det er HELT naturlig, vi må bare akseptere at sånn er verden, sånn er livet. Vi må heller bruke energi på å gjøre det beste ut av det vi har og er og ikke bry oss så mye om alt annet rundt.

Hvorfor studerer du markedsføring og ikke økonomi? Er det ikke et større jobbmarked hvis man studerer økonomi?

Jeg synes markedsføring er mer interessant. Det er mulig det er et større jobbmarked, det vet jeg ikke noe om, men det er uansett markedsføring og ikke økonomi jeg vil holde på med. 

Kan du selge klær på tise? 🙂 Du har sikker mye du ikke bruker, som noen andre ville fått nytte av. Gjenbruk er bra! Du kan enten velge å ta pengene selv eller donere de til Unicef 🙂 Håper å høre fra deg ang. dette 🙂

Jeg har solgte litt på Tise før, helt til jeg sendte en pakke til en jente for så å spørre om hun kunne overføre prisen det ble i frakt og hun gjorde aldri det så jeg mistet litt troen på folk haha. Jeg er kanskje veldig naiv da.

Hvor er kjolen fra?

Det er en oversized t-shirt fra Bikbok

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du har sikkert skrevet en del om dette før, men hva er tankene dine rundt kosthold og trening?

Det var et veldig stort spørsmål, jeg har mange tanker angående både kosthold og trening, men ingen av tankene er veldig ekstreme. Jeg synes det er viktig å ha et sunt forhold til begge deler og ikke overdrive i den ene eller andre retningen. 

Har du noen tips til mat rett etter trening?

Etter trening kan nesten hva som helst spises, men det kommer sikkert an på hvilke resultater man ønsker. Å få i seg et eller annet raskt etter trening er uansett viktig for meg, kroppen trenger raskt påfyll. Jeg drikker enten en shake eller spiser en banan eller et par knekkebrød rett etter, for så å spise et større måltid ikke så lenge etterpå. Det er mest fordi jeg som regel skal rett på skole eller jobb, hvis ikke drar jeg hjem og spiser et mettende måltid med en gang. På håndballaget har vi en policy om å alltid ha med noe å spise etter trening. Da går det mye i nøtter, rosiner, kjeks, sjokomelk, yoghurt og banan. 

Hva gjør du når du blir superstressa? Hva er dine måter å takle stress på?

Mitt beste tips er egentlig å sette situasjonen på pause og prøve å tenke klart. Jeg personlig blir helforvirra, glemsk, rotete og klumsete når jeg er stressa, og det kommer ingenting godt ut av å håndtere en situasjon sånn, så jeg må bare puste med magen og starte på nytt liksom.

Hei! Kan du linke til buksen dere har på, og hvordan størrelse har du?:)

Link HER, jeg har den i størrelse small

film og serie tips?

Oceans 8 så jeg for litt siden, den var bra. Og en serie hmm, Broen vil jeg for alltid anbefale, og The Fall og Papirhuset. Alle tror jeg ligger på Netflix.

Hva gjør du når du har en dårlig dag?
Nå sitter jeg hjemme hos meg, med Hanna, Johanna og Maja. Hanna har definitivt hatt en dårlig dag og hun vet at den beste medisinen er å henge med jentene. Det er det jeg også bruker å gjøre, ingenting funker bedre enn det. Bortsett fra å straight up lukke øynene og skrike høyt som faen. Det gjorde vi også i felleskap her i dag. 

Hvordan ser en treningsuke ut for deg?

Mandag: styrke og håndball, tirsdag: basis mage/ryggtrening og håndball, onsdag: enten fri eller lettere styrke og håndball, torsdag: basistrening og styrkesirkel og håndball, fredag: styrke og håndball, lørdag: håndball, og søndag: enten kamp eller fri.

Kan du dele mer av hva du spiser daglig? Spesielt når du har 2 økter om dagen. Har det selv og sliter med å spise nok. Trenger inspirasjon!!

Det kan jeg, men sist gang jeg delte “hva jeg spiser i løpet av en dag” så fikk jeg litt critics og noen som syntes det var veldig teit å dele det, så litt blænda feelings angående det. Selv synes jeg ikke det er noe rart å dele, det betyr jo ikke at alle må spise det samme som meg og det skjønner jo de fleste. Når jeg poster en outfit så betyr ikke det at alle på ha på seg det samme heller lizm.

Noen spørsmål til neste gang?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg