En svipptur innom Drammen og for mange burgere

Hei dere! Jeg melder god søndag kveld fra bussen på vei hjem til Trondheim. Det har vært en herlig helg i Oslo. Vi kjørte oppover tidlig fredag morgen og spilte kamp mot Stabæk i Nadderud Arena da vi kom frem. Vi vant ganske greit, så det var en fin start på helgen. Disse kampene er bare treningskamper forresten. På kvelden var vi bare på hotellet og jeg sovnet halv ti!! Klokken var altså på 21-tallet, tjueen fuckings tredve, erre mulig. Jeg var helt kjørt, sov til klokken ni dagen etter, da var det frokost. Etter frokost trente vi, før planen var å komme seg til Oslo for some shopping and walking around, sweating cuz not checking the weather. Det var jo fortsatt 20 grader og sommer der, i motsetning til våre 10 grader og regn i Trondheim.

Men Oslo sentrum måtte vente for to av oss, for jeg og Anna klarte å bomme fullstendig på toget. Vi trodde vi hadde full kontroll da vi kom rekene inn på toget som tydeligvis gikk i motsatt retning av det vi skulle, heading towards Skien. Fikk hoppet av på første stopp, Drammen og kom oss omsider til sentrum en time etter alle andre. Storfornøyd med å få oppleve også Drammen på Oslo-weekend. 

 

Vi spiste lunsj klokken tre, på Døgnvill på Tjuvholmen og da var vi så sultne og lei av å gå at vi ikke orket å bry oss om at vi hadde forhåndsbestilt biff og burger på Egon med resten av laget kun TO timer senere. Stappmette dro vi fra den ene burgeren med søtpotetchips til den andre burgeren med søtpotetchips. Altså 2/3 av mine måltider i går besto av burger og søtpotetchips hahah. Etter middag dro vi og så herrekamp, Haslum mot Kiel. 

Nå skal det bli godt å komme hjem! Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg