Interiørdilemmaer

Hei god mandag!! Jeg og Maja er egentlig på vei ut døra, som vanlig litt sent ute. Vi skal på en åpning av en restaurant, Haugum Gård, i Klæbu, med laget. Jeg er skrubbsulten så håper det er noe mat der hehe. I dag har vi trent styrke, beste starten på uka eller?? Og etter det har vi vært i leiligheten og gjort litt greier som må gjøres. Jeg har noen dilemmaer når det kommer til interiør, som for eksempel lamper. Det eer så vanskelig å bestemme seg. Jeg har prøvd noen forskjellige over kjøkkenbordet, men mangler fortsatt i “stua” og en på “pulten” ved sofaen. I tillegg mangler jeg kunst på veggene, en tenkt bokhylle og en stor klokke på veggen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er to lamper det har stått mellom, som skal henge over kjøkkenbordet. Den hvite er fra Ikea. Jeg synes nok den brune er finest, den er fra Bohus. Det er liksom litt mer med den, selv om den andre selvfølgelig glir rett inn ettersom fargene er de samme,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter Maja på gulvet og prøver å sette sammen et klesstativ så vi har noe å henge jakkene våre på. Hun sliter, er ikke noe fan av sånn skruing. Men nå må vi få på oss noe klær og stikke! Vi blogges!! Og hvis dere har noen tips til plasser å se etter kunst på veggene og andre ting, så del gjerne ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 kommentarer
    1. sitter hun naken å skrur?hahah er ikke de litt kleint eller er dere så konfortable med hverandre at dere kan vise frem dåsa uten å bli klein?

    2. Spm angående Statsvitenskap! har nettopp begynt å studere men er så sjukt mye pensum. Mener du det er nok å skrive masse notater under forelesningene eller burde man i tillegg lese alt på egenhånd? Hvordan gikk det på eksamen til deg? (du trenger ikke svare på siste)

    3. Okeei dette er sykt random, men for flere år siden var du på klassetur/ leir hvor dere skulle ta et bilde av hele gjengen da det var mørkt ute.. hvor man i bakgrunnen kunne se en skikkelse… jeg bare lurer på om det hele var tull eller om det faktisk er 100% ekte og ingen redigering?? hahah leste bloggen til Kristine U hvor hun skrev litt om dette og kom til å tenke på det bildet du la ut.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg