Fått rumpene i ro

Hei! Nå er jeg hjemme igjen etter tre dager på/i Aure. Jeg hadde kanskje sett for meg det kom til å bli litt traurig (bruker man det ordet?), men det var en utrolig koselig plass med bare herlige folk, også var vi så heldig med været i tillegg, så jeg sitter igjen med bare gode minner fra den turen. Vi kom hjem ganske tidlig i går, så jeg dro på 3T en tur før jeg dro hjem på Heimdal og spiste middag med fammen ♥ Setter så stor pris på det når man har flyttet hjemmefra. 

I dag har det vært trening fra morgen til kveld, neida. Vi hadde trening på OLT (Olympiatoppen) i morrest, så kom jeg hjem og dro på lunsjdate med en venn og videre på håndballtrening. Nå har jeg og Maja endelig fått ro i rumpene våre som ellers er fulle av mark, ahaha æsj det hørtes helt jævlig ut. Uansett, vi har pizza i ovnen, skal sette på Handmade’s Tale og bare lure oss selv trill rundt til å tro det er fredag. DIGG. I morgen er det helg og jeg drar på hytta med mamsen og papsen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer
    1. I wanna fuck your beautiful face, baby! I put my cock between your lips and fuck your mouth, then splash my sperma on your face!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg