Etter en stor porsjon med pasta bolognese til middag i går kjente jeg at jeg trengte en real dessert. Så jeg sendte en melding til min dessert-kompanjong, Anna, og spurte om hun ville være med å røre sammen noe greier. Vi var mye mer aktiv på bakefronten før, da prøvde vi seriøst ut alle oppskriftene til Kriweb og Lindastuhaug og alt som var. I det siste har det stilnet litt, men i går var vi tilbake i vårt ess. Vi lagde en sunnere snickerskake med hjelp av Linda sin oppskrift, som dere finner HER. Den er veldig enkel å lage og den skal ikke stekes, bare bevares i fryseren eller kjøleskap. Bunnen er laget på peanøtter, dadler og havregryn, mens toppingen er en sukkerfri karamell-røre av vikingmelk, sukkerfri sjokolade, smør og sukrin gold.
Kaka er digg i seg sjæl den, men den ble ikke akkurat mindre digg med salt karamell-is fra Skyr. Mmmmm det kaller jeg en real dessert på en tirsdag. Kaka står fortsatt i fryseren, bildene her tok jeg da jeg helt uskyldig forsynte meg litt i sta I dag er det jo lillelørdag. Finner alltid en god unnskylding hahah, men igjen så trenger man vel ingen unnskylding for å kose seg litt ekstra.
Prøv den, dere vil ikke angre! Ha en fortsatt fin kveld!
Nam det så veldig godt ut!
Yuuuuuuummmyyyyy
more pics in vsco please
ser sykt godt ut!!
Hvor fikk du kjøpt skyr isen? Finner den ikke noen sted D:
Synnøve: Det er mange som er utsolgt, men jeg fant den på Rema 1000 på Breidablikk og Bunnpris på Tunga her i Trondheim i hvert fall