et døgn i hovedstaden well spent

Hei mine venner! Jeg tenkte å spole noen timer tilbake til vårt korte opphold i hovedstaden. Jeg, Hanna og Sanne kjørte fra Trondheim klokka ni på søndag morgen. Jeg og Sanne on time, Hanna derimot slet litt etter at hun kom hjem fra sydentur samme natta, så den er forståelig. Vi kom oss likevel på veien ikke lenge etter og kjørte straka vegen ned til Oslo på sju timer. Vi var så heldige og fikk bo hos onklene mine som bor der og det eer så fint der. De bor i et hus som ser ut som et feriehus og i det fine været så ble vi bare enige om at okei vi er i Barcelona. Så hele kvelden bare var vi i Barcelona vi. 

Vi ordnet oss hjemme hos dem, åpnet en flaske vin og ble vartet opp med snacks og kaker, før vi ble kjørt til Aker Brygge, der vi møtte en kompis og spiste på Olivia. Så gikk turen videre til Barbera og derfra til Lawo, og det ble en sen og artig kveld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble ikke veldig mye søvn på oss, men vi kom oss opp i riktig tid og ble vekket til frokost klokka ti. En nyydelig frokost ute på terrassen, fortsatt i Barcelona. Så dro vi til Sentrum for å shoppe litt og plukke opp Johanna som kom med toget fra Trondheim. Lempa hu med oss i bilen og kjørte videre til Hvaler, typ to timer unna Oslo. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mmm så mye godt. Nå er vi på Hvaler, allerede solbrent, men topp stemning. Vi blogges mer herfra om ikke lenge!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg