Funkychallenge og nye negler

Hei sann! Håper lørdagen deres har vært fin så langt! Min har vært bra og veldig innholdsrik, så jeg er litt sleten nå, men må egentlig få ræva i gir og pakke. Jeg reiser til Oslo i morgenTIDLIG og typisk meg er å “spare”:) pakkinga til den morgenen jeg reiser, noe jeg skal prøve å unngå denne gang. 

Jeg våknet av meg selv klokka ni i morrest, lettet over å endelig kunne stå opp etter en dårlig natts søvn. Så jeg spratt opp, kokte meg en kopp kaffe og spiste en skål med gryn (som i cash xD) haha jeg er overtrøtt allerede. Uansett, jeg hadde en avtale med Sanne og Maria om å utføre en funky challenge på 3T-Moholt klokka ti. Den sveiii, vi kjørte den med 500 reps med barebell, dere finner den her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser så ble vi ganske kjørt. Jeg dusjet der, spiste litt og dro rett på Ela Klinikken og fikk fikset neglene for sommeren, så jålete som jeg er hehe. Ble veldig fornøyd da. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg endelig kom hjem ordnet jeg meg en fresh salat av kylling, mango, avokado, agurk, tomat, paprika, mini mais, soltørkede tomater og fetaost. NAM. Prøvde denne økologiske ertepastaen på Rema 1000 som jeg også hadde i. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg