reality check

Hei dere, god lørdag! Det har vært en fin dag så langt til tross for at jeg er litt trøtt fordi jeg sov så dårlig i natt. Jeg våknet klokka fire, lys våken, gikk på do, tok et glass vann, fikk ikke sove. Jeg tror jeg lå og tenkte for hardt på hva jeg skulle trene neste morgen, sykt idiot ting å ikke få sove over, men jeg klarer ikke å kontrollere det. Så da morgenen endelig kom, og jeg i løpet av natten hadde kommet frem til at jeg skulle løpe i granåsen, var det til min store overraskelse overskyet. Så da bestemte jeg meg like gjerne for å løpe på mølla hjemme istedenfor. Ettersom jeg la ut slike flotte treningsbilder av meg selv tidligere denne uka, så skal jeg kompensere med litt reality pictures. Klissblaut av svette etter intervaller. Det er sånn jeg ser ut etter en økt.  

45/15 x 4 

1 minutt pause

45/15 x 4

1 minutt pause

45/15 x 4

1 minutt pause

45/15 x 4

Inspirert av treningskris på instagram 🙂 Jeg løp i 14 km/t og incline 3.


Etter intervallene lagde jeg meg en smoothie og unyttet skydekket på himmelen til å faktisk rydde rommet mitt. Det har sett ut som en svinesti gjennom hele eksamensperioden, men nå har jeg ikke lenger noen unnskyldning til ikke å rydde det. 

Når rommet var ferdigryddet (sånn ca i hvert fall), så var jeg skrubbsulten og lagde meg mengder med rundstykker med philadelphia, røkt laks og egg. Det er det beste jeg vet, serr. Også driver jeg å lurkiker (som vi ville sagt på trøndersk) på andre sesong av 13 reasons why, men jeg har hørt at siste episode er så jævlig at jeg ikke helt vet om jeg tørr å se den. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg