Årets første økt i Granåsen

Hei dere! Jeg har eksamen i morgen så jeg har litt blandede følelser rundt det. Jeg ha trua på å ikke sitte for lenge med det i dag, sånn som typ alle forelesere sier “finn på noe annet dagen før eksamen, dra på kino for eksempel”. Jeg skal ikke dra på kino da, men jeg tenkte å sette meg ned med en film i kveld. Før Forbrukeratferd-eksamen så jeg High School Musical 3. Den var ikke så bra som jeg husket 🙁 Filmtips tas i mot med takk ♥

Klokka to i dag tok jeg, Hanna og Katrine oss en pause i lesinga og dro til Granåsen for årets første trappe-økt. Det er jo så fint vær at man må nesten komme seg ut i løpet av dagen. Vi startet med en joggetur i marka som oppvarming, så kjørte vi noen spenst- og hurtighetsøvelser i tribunene og avsluttet med tre ganger i trappa. For dere som ikke bor i Trondheim så høres ikke “trappa” så ille ut, men det er den. Alle i byen vet hva jeg snakker om. Til å være årets første økt i Granåsen, må vi si oss fornøyd, neste gang øker vi med en. 

En svett og glad gjeng. Jeg hadde sikkert en desiliter blændings av solkrem og svette i øynene. Du kan se at det er noe som plager meg, på bildet over. 

Etter økta kom jeg på at jeg ikke hadde kjøpt inn noe mat til eksamen i morgen og at butikkene er stengt, noe som alltid er en trivelig kombo. Så jeg kjørte innom en søndagsåpen butikk og kjøpte koffein x2, pålegg og cottage cheese til å bake rundstykker med. 

Ha en fortsatt fin dag og lykke til alle andre som har eksamen de kommende dagene!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg