homemade slush

Hei alle sammen! Det er fjerde skoledag og det har vært en lang uke, gleder meg til helga som nok en gang blir fylt med håndballstuff. Men jaja en dag om gangen. I dag var klassen på tur, vi gikk til Rønningen, en veldig kjent gå-på-tur-plass i Trondheim. På hjemveien dro vi gjennom Granåsen (skihopp-bakke der vi har de tunge treningene våre) så jeg, Thea og Martine ble igjen der og sprang opp trappene og trente litt styrke før vi tok bussen hjem til dem. Når vi kom hjem stekte vi oss lapper og så Prison Break, haha ja vi har startet på nytt med SLK aka Prison Break. Shame on us, men det er like bra fortsatt.

Jeg må forresten anbefale dere en drikke jeg lagde for litt siden. HOMEMADE SLUSH. Blandet bare appelsinjuice og isbiter i en blender og BAM det ble en dritgod og ikke minst sunn slush. Man kan jo bruke hvilken som helst juice.

Noen som har prøvd det før?

19 kommentarer
  1. juice fra butikken er ikke sååå veeldig sunt akkurat da.. (masse sukker og tilsetningsstoffer) MEN jeg anbefaler deg å gå til innkjøp av en ordentlig juicemaskin hvor du slipper å kutte opp frukt osv, bare putte det oppi også presses juicen ut av seg selv! også kan du ta mange forskjellige frukter og grønnsaker som eple, sitron, gulerot, appelsin og maaasse godt! det er utrolig enkelt og ikke minst veldig sunt! også kan du bare ha det i kjøleskapet og drikke når du vil! ANBEFALES 🙂

  2. Juice er ikke sunt, faktisk så kan det være mer usunt enn brus. Spiller ingen rolle om det har tilsatt sukker eller ei. Det er uansett bare sukker. Samme sukker som i brus; glukose og fruktose. Og sukkeret er faktisk ikke naturlig engang, som mange påstår. For appelsinene er avlet fram for å bli søte. Ville frukter og bær er ikke like søte, for de er naturlige.
   Og appelsiner inneholder ikke så mye mer C-vitamin enn de fleste andre frukter og grønnsaker. Spis en appelsin istedenfor, det har iallefall fiber som bremser ned absorpsjonen av fruktosen (som er veldig farlig for leveren, by the way).
   Sorry, men er bare lei av at folk tror de gir sunne tips, når de egentlig oppmuntrer barn som leser bloggen til å spise/drikke usunne ting.

  3. Åherregud, hva er egentlig problemet til enkelte mennesker? Jeg synes det er kjempeflott at Mathilde kommer med gode og kreative tips til mat og drikke, sunt eller ikke. Hun er et godt forbilde for mange!
   Dette er ikke noen helseblogg, og juice er ikke det verste å drikke. Bare all den informasjonen dere skriver om hvor usunt juice er gir i hvert fall barn og unge et feil bilde av hva som egentlig er sunt. Det handler om å finne en god balanse og å ikke kutte ut ting som det virker som om dere oppmuntrer til.
   Skjerpings!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg