Kan å skille hverdag fra helg

Hei venner! Jeg tenkte bare å slå av en casual prat. Det er på høy tid med en update på livet. Selv om dagene går i ett, har denne uken føltes som en evighet. Lange dager med jobb og treninger – dødssliten på kvelden og på’n igjen morran etter. I tillegg begynte jo skolen igjen denne uka *sukk*. Det høres seriøst ut som jeg skriver dette mens jeg tørker både svette og tårer og drukner sorgene i rødvin, det er ikke helt casen altså haha, jeg sitter her med et smil om munnen.

Det er en kabal som skal legges opp. Kabaler er jeg ikke særlig god på, men når det kommer til hverdag så nailer jeg det så godt det lar seg naile. Haha lol.

Jeg kutter ned på jobb fremover. Det er vel sånn kabalen går opp. Jeg jobber tre dager i uka nå, helt til serien begynner og det blir reising og kamper og flere forelesninger, da blir det kun to dager i uka, mandag og fredag.

Jeg har jo byttet linje til org.psykologi, HR og ledelse på BI og skal fullføre løpet ut på fulltid (jeg har jo gått deltid fram til nå). Jeg fikk godkjent 1.året på markedsføring, så jeg begynner rett i 2.klasse med en fin gjeng. Vi hadde første time i dag, workshop, som egentlig var fire timer med bli-kjent-øvelser fra ende til annen. Heldigvis kjente jeg en del fra før av og det var bare hygge.

I helgen blir det mye håndball. Vi har fire treningskamper som skal spilles her i Trondheim. En på fredag, to på lørdag og en på søndag. Jeg ser virkelig fram til den boksen med Daim-is i fryseren. Kanskje blir det Daim på lørdag og Non stop på søndag. Dayym får vann i munnen. Her er noen bilder fra livet, mest fra de to siste helgene. Mye god mat ser jeg. Damen kan å kose seg og skille hverdag fra helg, det skal sies.

Full outfit fra NA-KD. Basic bish

Gjengen 💛

Balanserer mellom to treninger daglig, en flaske rødvin, pizza og smågodt.

I tillegg til å ha sultne håndballvenninner ref forrige bilde, har jeg også en sulten kjæreste – som her faktisk presterer å spise salat da, mens jeg gønner på med bacon cheese og fries. DGB

Jeg og Julie, min nye roomie, vandret rundt i byen på søndag, tok noen bilder og hvilte stumpen på en café etterpå.

Et bilde av huset til mimmi og beste som jeg tok i dag da jeg var å leverte 10 glassflasker, som jeg kjøpte på IKEA i går, til mimmis saftproduksjon. Det kommer forresten en IKEA-vlog når den er ferdig ❤️

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg