Sjekket inn på hotell

Heijo. Jeg stikker innom for å gi en update på laivet. Akkurat nå og forsåvidt i løpet av de siste par timene har jeg og A ligget godt plassert i en hotellseng, foran den seriøst nydeligste utsikten, med soft countrymusikk på radioen (don’t aks why, men det er overraskende forfriskende), med hvert vårt glass sprudlevann og hverandres selskap. Vi bor på Øyna i natt, et splitter nytt hotell på Inderøya, ti minutter unna hytta vår.

I går kveld kjørte vi til hytta for å sove der en natt, før reisen gikk videre i dag. Det ble reker og hvitvin da vi kom frem til mor og far, og i dag har vi bare vært barn i sola, med vannscooter og vafler. Jeg har selvfølgelig glemt å ta bilder, litt vel opptatt av å filme. Så det kommer en weekend-vlog, don’t worry!

Nå er det på tide å hoppe inn i kveldens antrekk og få i seg noe middag. I mellomtiden vil jeg vite hva dere har lyst til å se på mine fremtidige vlogs. Jeg hadde en diskusjon med A nå om hva han vil se, i forhold til hva andre vil se. Det var relativt stort sprik der. Nå er ikke han akkurat min målgruppe, men jeg vil gjerne høre forskjellige synspunkter. Legg igjen en comment om hva DU vil se ♥

Vi blogges. Abboner på YouTube kanalen min for å få varsel når jeg legger ut neste vlog ♥

8 kommentarer
  1. Vil gjerne se alt, sminke, alt og ingenting, kjærlighet, skole pg trening hahah ser bare alt du deler og er uendelig glad du enda blogger💗💗

  2. – Hva du spiser i løpet av en dag/uke
   – Video om forhold og kjærlighet generelt
   – Video hvor du «gir råd» på spørsmål fra lesere
   – video om håndball, hvordan du trener og legger opp hverdagen rundt dette

  3. Skole, trening, hverdag, kjærlighet, venner osv☺️Føler videoer der du får inntrykk av at alt ikke er planlagt («men at personen bare filmer det som faktisk skjer») ofte blir veldig bra!

  4. alt og ingenting! Vlogs der man følger dagen og du tar opp spørsmål. Sminke, kjærlighet, trening og mat. Syntes alltid det er artig å se nye innkjøp av klær og sminke. Ryddevideoer😄 mye å velge mellom.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg