Ta i mot høsten med åpne armer

 

Hei gjengen! Det nærmer seg månedsskifte og med det listet jeg opp en del ting jeg vil gjøre denne måneden. Noen ting er kos, andre ting er litt nødvendigheter. Det blir høst før man vet ordet av det og med det kommer kulda og mørket. MEN det er viktig å holde motet oppe. La deg inspirere av folk som har god innflytelse på deg og ikke glem at du er vakker, flink og god nok akkurat som du er. La oss være gode mot hverandre og ta i mot høsten med åpne armer. Vi kan like gjerne gjøre det, for høsten, den kommer uansett. I mellomtiden kan jo dere også prøve å tenke på noen ting dere vil gjøre i september. Noen fine ting og noen ting som har ligget som ekstra vekt på skuldrene litt for lenge. Her er min uformelle, lille liste.

 

3 kommentarer
  1. Hei Mathilde <3 anbefaler deg og heller bruke Mudin avløpsåpner (fåes kjøpt på blant annet Clas Ohlson) da det er mer skånsomt mot rørene. Håper du får en skikkelig fin september måned!! <3

  2. Elsker vlogsa dine!! Tok meg selv i å slappe 100% av fra skolestress, trening osv.. da jeg så to av videoene 🙂 Keep up the good work <3 Og ha en nyydelig september måned!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg