Ukens spørsmål

Lurer på hva du tenker om håndballfremtiden? Vil du fortsette å være lånt ut til Charlottenlund, og hva tenker du på lang sikt?

Jeg har valgt å være på utlån til CSK ut denne sesongen i hvert fall. Det kom til et punkt at jeg måtte velge hvilket lag jeg ville stå i ut sesongen, jeg hadde ikke mulighet til å hoppe frem og tilbake flere ganger, så da valgte jeg å fortsette å spille kamper for Charlottenlund. Jeg har fortsatt kontrakt med Byåsen, som er laget mitt. 

Noen spesiell grunn til at du ikke dro i militæret? Føler du hadde passet til det haha 🙂

Jo takk, jeg tror jeg hadde klart meg relativt bra jeg også. Men det var 3 ting som gjorde at jeg ikke dro til militæret. 1. pga håndballen, 2. pga bloggen og 3. pga at jeg har cøliaki og de ikke har noe tilbud til sånne som meg. 

Hva bruker du på bryna dine? 🙂

Et brynspudder fra Anastasia i fargen Caramel. 

Bilderesultat for matholck anastasia

Er det automatbil?

Min Dory er automat jaa

Hva har du brukt på leppene dine? Så fint!

Bare lipliner og lypsyl. Liplineren er fra NYX, fargen Nude Suede Shoes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du er såååå flink og motiverende når det kommer til trening!! Stå på! Men har du noen dager hvor du virkelig ikke vil trene? Ikke obligatorisk trening med laget, men feks når du skal trene på egenhånd? Hvis ja, hva gjør du da?

Tusen takk ♥♥ Ja det har jeg som alle andre vil jeg tro. Det er jo de treningene på egen hånd som er hardest å komme seg på egentlig, når ingen gir deg bot for ikke å møte opp liksom, haha. Men man må bare være målbevisst og tenke at følelsen du sitter igjen med etterpå er best i verden. Du angrer sjelden på en treningsøkt. Skru på Till I Collapse og Loose yourself av Eminem, og hvis ikke hissigproppen av en rapper alene får deg til å ville pumpe jern og kjenne svetten renne, chugg en Nocco hehe. 

Har et spørsmål etter som du drikker NOCCO: Hvor finner man NOCCO skumtomte i Trondheim? Hehe 🙂

Jeg elsker Nocco, hehe sjokk. Jeg kjøper den på 3T-Rosten. Tror de fleste 3T-sentrene har den, ellers får du sikkert kjøpt den på nett og andre plasser. 

Og så lurte jeg på, er nocco sunt? Føler hvertfall det er sunnere enn sånn type red bull, men er det sunt liksom? hahah

Njææ hva skal jeg si. Mange delte meninger om alt dette sukkerfrie vi hiver i oss. Jeg skal ikke uttale meg om det ene eller det andre, for jeg har jo strengt tatt like lite peiling som alle andre. Av energidrikke så foretrekker jeg Nocco når det er i treningssammenheng i hvert fall, bare fordi jeg føler det passer settingen bedre egentlig, + at Nocco inneholder noen ekstra vitaminer og BCAA. Men skal jeg kjøre til Oslo eller jobbe på Downtown så drikker jeg Red Bull haha. 

hva studerer de andre jentene?

Noen studerer medisin, andre studerer livets skole

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neida det er mye forskjellig, jeg husker fan ikke. Eiendomsmegling, økonomi og administrasjon, barnevernspedagog, og ergoterapi i hvert fall. 

Hvor har du kjøpt Oatie-barene?

Jeg kjøpte den på en Spar-butikk i Førde faktisk haha. Har ikke sett dem i Trondheim 🙁

Vet du om de nye proteinwafers – barene på 3T er glutenfri?

Ahh det skal jeg ikke si for sikkert, men jeg tipper de ikke er det. 

Så fin tights! Kor e den fra? 🙂

Umbro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trener du på 3t gratis? Hvor ofte trener du på 3t og når? Trener du noen ganger nede kanskje vi sees en dag.

Jeg trener der gratis både på grunn av mor og far, i tillegg til at Byåsen elite har avtale med 3T og får trene oppe på VIP-avdelingen. Jeg trener der som regel på onsdager og fredager, men sjelden nede dessverre. 

Oppfølger til spørsmålet om cøliaki; synst ikkje du det er stress med cøliaki når du er ute å reiser heller? Eg har hatt cøliaki i ganske mange år no og er der at eg veit kva eg kan og ikkje kan ete og, og synst ikkje lenger det er noko problem, MEN føler det alltid er stress å finne mat når eg er ute å reiser eller på kafe/restaurant – Enten i den forstand at dei ikkje har noko, eller at eg føler dei ikkje har peiling. Feks; at dei seie pomfrien er glutenfri, men om om eg då spør om det blir brukt samme frityr til pomfri å nuggets så seie dei ja, altså at dei ikkje skjønna at den ikkje lenger er glutenfri då.. kva tenker du om det? Føler du at folk forstår «alvoret» av smitte og tar deg seriøs, eller oppleve ikkje du sånt som et problem?

Jeg skjønner veldig godt hvor du kommer fra, og jeg har opplevd mye dårlig service for å si det sånn. For det første så er jeg ikke hyperallergisk, så jeg kan spise ting som “kan inneholde spor av gluten”, slikt som Pringles, Melkesjokolade og french fries. Samtidig er jeg veldig enkel å ha med å gjøre i matveien, det vil si jeg er vant til å ikke kunne spise det som alle andre kan. For eksempel da jeg var i Oslo og spilte håndballkamp på søndagen, og resten spiste pasta bolognese før kamp, spiste jeg ris bolognese, hvis man kan kalle det det, haha. Det finnes som regel alltid et alternativ. Også er det bare å være klar på at det ikke kan være i kontakt med gluten, hvis de på kjøkkenet ikke forstår det så har de ingenting på et kjøkken å gjøre. 

10 kommentarer

Siste innlegg