Real studentz

Hei folkens! I går kveld hadde vi girlsnight hjemme hos meg med burger og en hel masse kakkling. Jeg skjønner ikke at vi ikke går tom for ting å snakke om, men det kakles i ett kjør fra vi ser hverandre til vi sier bye bitches og drar hver vår vei. Tre av kaklehønene ble igjen og hadde sleepover, så da sovnet vi ikke før typ halv tre. Men sleepover er det koseligste som finnes, seriøst. 

I morrest våknet vi klokka ti, lå og dro oss en stund før vi sto opp og lagde frokost. Etter det ordnet vi oss og kjørte til Handelshøyskolen for å bruke lørdagen så fornuftig som over hodet mulig, nemlig til å lese. Vi satt på skolen fra ett til sjuuuuuuu. Holy moly. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klokka sju stakk vi innom Rema for å kjøpe noe digg til kvelds, og jeg skjønner at grandis blir et lett valg for studenter. For det var ingenting som frista mer enn ferdigpizza etter seks timer med nesa i ei bok. Jeg og Hanna kjøpte hver vår og dro hjem til meg, mens de to andre hadde andre planer. Nå må jeg pakke og ordne litt for jeg reiser til Oslo i morgen tidlig for å spille kamp mot Skrim! Ha en fin kveld videre ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

​My faaav, glutenfri Ristorante mozarella

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg