Mine måltider #1

Det er veldig mange som lurer på hva jeg spiser i løpet av en dag. Så da tenkte jeg å kjøre i gang en ny greie, hvor jeg velger ut noen dager og viser dere hva jeg spiser i løpet av hele den dagen – alle måltider, mellommåltider og hver minste lille smugspising, tihi for det kan fort bli litt av det også. 

Da tenkte jeg å ta gårsdagen som første eksempel. For dere som følger meg på snapchat (mathildeholc), så fikk dere en forsmak. Jeg tenkte nemlig jeg skulle prøve det ut litt der også, hvis det er av interesse, å vise mer av hva jeg gjør om dagene og hva jeg spiser. Innlegget her blir nemlig litt “dagen min, time for time”, jeg er jo så pratsjuk… anyways

08.30 – Jeg startet faktisk dagen med et knekkebrød med makrell i tomat, som jeg måtte sluke i meg. Jeg forsov meg nemlig EN TIME. Eller det vil si, jeg hadde stilt inn vekkeklokka på 08:30 istedenfor 07:30. Så jeg våknet av meg selv, klokka 08:28 😀 Ja nei så HERLIG tenkte jeg da, STRÅLENDE start på dagen. Jeg bruker egentlig å spise havregrøt til frokost, men det rakk jeg ikke i hastverket. Men frokost må jeg ha uansett, hvis ikke fungerer ikke kroppen min. Så da ble det andreplassen på frokosttopplista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

old pic but looks the same, uten all julepynten på sia da seff, aint nobody got time for that monday morning

09.00 – Heldigvis hadde vi fri fra felles styrketrening akkurat denne mandagen, så det hadde ikke så mye å si at jeg forsov meg, men jeg skulle uansett rekke en forelesning klokka 10.30 og rekke å trene beinøkta mi før det. Jeg kom meg omsider på 3T, tok med meg en Nocco i farta fordi jeg føler jeg blir dobbelt så effektiv med litt koffein i kroppen.

11.00 – Jeg overasket meg selv til de grader da jeg rakk (nesten) hele økta på litt over en time. Bruker vanligvis opp til to timer haha. Jeg dusjet og hoppet i joggedrakten min og kjørte til BI, og ja jeg er den eneste på BI som går i joggeklær. I forelesninga spiste jeg en Kvarg, som jeg kjøpte da jeg var i Åre. 

13.00 – Da forelesninga var ferdig kjørte jeg glad og fornøyd hjemover. Da jeg kom hjem varmet jeg opp gårsdagens middag og spiste til lunsj. Vi lager alltid litt ekstra til middag så vi barna (jeg og Pernille:) har til lunsj/skolemat dagen etter. Så i dag ble det pasta med karbonadedeig, grønnsaker og tomatsaus.  

15.00 – Klokka tre ble jeg sulten som fen. Jeg hadde håndballtrening om en time og trengte kjapt påfyll før jeg skiftet og kjørte til trening. En banan, en sjokomelk og en nøttebar fra Små Sulten gjorde susen. Jeg bruker ofte å ha slike ting i bilen og håndballbaggen hvis jeg plutselig skulle trenge litt energi. 

18.00 – Håndballtreningen varte i en og en halv time. Etter treninga kjørte jeg hjem, dusjet og spiste middag. I dag var det pasta med scampi og brokkoli som møtte meg i det jeg kom inn døra. Hands down det beste jeg får i hverdagen. Så enkelt og godt. Pappa bruker som regel en saus fra Rema, når han lager dette, som er glutenfri, Sandefjord-saus heter den. Hvitvinssaus kan også brukes. Mmmm bør prøves ut! 

21.00 – Tid for kveldsmat. I går spiste jeg en brødskive med ost og skinke og to gulrøtter som jeg snavlet mens jeg gjorde unna litt bloggreier. Kveldsmaten varierer veldig fra dag til dag. Men jeg spiser alltid kveldsmat, om det er fordi jeg kjeder meg eller er sulten varierer også, men kveldsmat må jeg ha. Det kan være brødskive, knekkebrød, yoghurt og cottage cheese eller havrepannekaker for eksempel. Glemte å ta bilde av brødskiva mi, så her har dere noen havrepannekaker. Jeg bruker som regel mellom 50-70 gram havregryn, avhengig av hvor sulten jeg er. Så tar jeg så mye melk som trengs for fin konsistens.

Man tenker ikke ordentlig over hva man spiser på en dag, før man er bevisst på at man skal ta bilder og skrive om det etterpå. Jeg hadde mye å gjøre på planen i dag og da er jeg egentlig flinkere med mat, fordi alt er så planlagt. Jeg kan vise dere en annen type dag en annen gang, hvor jeg kanskje ikke er like mye på farta, for det er da, når jeg blir sittende hjemme, at jeg begynner å spise fordi jeg kjeder meg haha.

Rop ut hvis dere likte innlegget, så jeg vet om jeg burde fortsette med det eller ikke! Vi kan late som kommentarfeltet er en meningsmåling, kommenter ja eller nei :):):)

26 kommentarer

Siste innlegg