Denne helga

Hei dere, god mandag! Etter ei fin og rolig helg er jeg klar for ny uke. På fredag hadde jeg, Katrine og Anna en koselig jentekveld hjemme hos meg. Jeg kom hjem fra håndballtrening halv åtte, satte The Voice på pause og pizzabaking på play. Jeg lagde min kjente favoritt, tunfiskpizza big edition. Jeg brukte den vanlige oppskriften (som dere finner HER) bare at jeg tredoblet den. 

Katrine hadde aldri smakt tunfiskpizza (jeg var helt sikker på at jeg hadde klart å lure i henne det allerede..) og ble ikke akkurat thrilled da jeg sa det var det som sto på menyen, “ka skjedd med fredagstaco?” var vel responsen jeg fikk. Da hun kom sa jeg at det ble vanlig pizza istede, men det var jo da for å få henne til å spise det. Hun spiste nå opp sine to stykker, mens jeg og Anna sikkert spiste elleve hver. We love it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På lørdag kjørte jeg, Anna og Markus til Åre på dagstur. Vi skulle ikke noe spesielt egentlig, vi bare elsker roadtrips. Men vi spiste lunsj på den søteste restauranten i Åre, Crêperie & Logi. Alle lunsj-crepene deres er glutenfri, ikke dessert-crepene tho. I tillegg til lunsj så fikk vi harryhandlet litt på Storlien. Jeg og Anna kjøpte blant annet ProPud-iskrem (vi hadde med kjølebag hahah..)

Processed with VSCO with f2 preset

På lørdagskvelden hadde vi – hva skal jeg kalle det – familieselskap ned i kjelleren min? Det er lenge siden vi har vært så mange av oss i gjengen samlet en lørdag kveld, alle er så opptatt med sitt for tiden. Men derfor er det gulllll verdt når vi får det til. Vi satt bare og snakket om alt mulig, gråt en tår og hadde latterkrampe i flere timer – kort oppsummert. 

Og i går var det kampdag. Vi spilte hjemmekamp mot Fjellhammer, og tapte 35-40 (!!!), det vil si 75 mål i en 60-minutters håndballkamp. Altså når vi scorer 35 mål, så bør vi vinne. Men så klarer vi altså å slippe inn 40 mål bakover. Det er så mye det. Så i går kveld var jeg bare litt lamslått, en drittkamp rett og slett. Mamma hadde heldigvis bakt bringebærpai, noe som hjalp litt på humøret ♥

Bilde fra kampen mot Førde på tirsdag. 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg