trivelig dag

Hei dere! I går ble en travel dag, gjorde mye mere enn jeg egentlig hadde tenkt. Jeg startet jo dagen med å dra på martna i byen med mimmi og Pernille. Vi spiste også lunsj på en koselig resturant Kalas på Bakklandet i byen. Sjuki god fiskesuppe.

Fine byen

Det var så mye godt i de bodene, men jeg var så mett at jeg klarte nesten ikke å se på engang haha

Etter det kjørte jeg hjem og skiftet før jeg hentet Katrine for å dra på Rosenborg-kamp. Jeg er aldri på fotballkamp, men det var faktisk veldig trivelig og god stemning. Rosenborg vant 7-1, men det var bare cupkamp, så.. Ja jeg hørtes ut som en proff kommentator der i et sekund, men jeg skal inrømme at jeg ikke har peiling. Uansett så var det gøy! Vi fikk kanskje ikke sett så mye av kampen, men vi fikk sjekket ut alle spillerne og kartlagt litt hvem som var i vår målgruppe. Så vi kommer til å bli sett mye på fotballkamp framover med andre ord hehe.

I nitiden på kvelden, da kampen var ferdig, sto sola fortsatt på himmelen og vi kom på at utvekslingsstudenten i klassen vår hadde hadebra-party før han skal reise tilbake til USA igjen, så vi kjøpte oss en meget enkel middag på Bunnpris før vi kjørte avgårde.

Nå skal jeg ut å trene litt, så vi blogges igjen senere!

19 kommentarer

Siste innlegg