healthy waffles

Hei! Jeg lovte dere at jeg skulle prøve ut et sunnere alternativ med vaffler, og deet har jeg gjort, selvfølgelig er de også glutenfrie. Jeg skulle egentlig være ultrakreativ og finne på en helt original oppskrift, men så søkte jeg litt her og der og ble inspirert av noen oppskrifter, spesielt fra denne bloggen. Uansett så bare skriver jeg opp akkurat det jeg hadde i vafflene mine, som ble skikkelig skikkelig gode faktisk! Smakte helt vanlige vaffler, og det er alt for lenge siden sist jeg spiste det, så det passet meg perfekt. Håper dere også liker dem! Dette er forresten til en person, så om dere er flere så ville jeg doblet eller tredoblet den.

Det du trenger er:

5 ss glutenfri lys melblanding (her kan du bruke litt forskjellig, jeg har også prøvd med havremel og det smakte kjempegodt)

1 egg

1 dl kulturmelk

2 ss sukrin eller annet søtningsmiddel

1/2 ts fiberhusk

1/2 ts bakepulver

1/2 ts kardemomme

1 klype salt

Jeg tilsatte også en ts smeltet smør for smakens skyld, men dette er ikke nødvendig.

Fremgangsmåte:

Er ikke så veldig avansert fremgangsmåte, du bare blander alt sammen i en bolle til du får en fin vaffel-røre konsistens. Er den for tørr tilsetter du mer kulturmelk, er den for tynn tilsetter du mer mel. Sett på vaffeljernet og la det bli varmt før du heller i røra og venter på den nydelige frokosten, lunsjen eller kveldsmaten din ♥

Noen som vil prøve? Gjerne gi meg tilbakemelding!

21 kommentarer

Siste innlegg