Det er lov å være sliten

Holy moly i dag er jeg Sliten. Med stor S faktisk. Jeg vet ikke om det er fordi det er torsdag og jeg ikke har hatt tid til å sette meg ned i sofaen og gjøre bare ingenting i et kvarter i løpet av uka, noe jeg føler jeg har krav på, eller om det er høstmørket som tar meg. Misforstå meg rett, det er ingen som nekter meg å ta et kvarter på sofaen, men jeg har ikke funnet tid til det før nå. Så endelig sitter jeg her med Keeping Up på skjermen i bakgrunnen, under et pledd, drikker en julebrus fra glassflaske og blogger. Jeg vet det ikke er fredag enda, men er jo alltid greit å forberede seg.

Jeg vet ikke hvorfor jeg føler meg så sliten, men jeg hadde en tung og intensiv økt i morges, dro rett på skolen og da jeg kom hjem i fem tiden var jeg helt utslitt. Og problemet mitt når jeg kommer til det stadiet er at jeg skal lade meg helt ut før jeg kan roe meg ned. Så i det jeg kommer inn døra skrur jeg på musikk og begynner med klesvask, rydding og middag som en fuckings robot uten en tanke i hodet. Høres kanskje fint ut det, men jeg er helt skjelven mens jeg holder på.

Selv om man ikke er sykepleier i disse tider, med hendene fulle og kanskje en følelse av at man faktiske ikke har krav på en timeout, så er det lov å være sliten. Husk det. Jeg vet det er mange som går gjennom et enormt press nå med tanke på eksamensperiode, jobb og sosial isolasjon, men sykepleier eller ei, husk å ta vare på helsa og gi deg selv tid til restitusjon.

Jeg skulle egentlig ta stingene i dag, men rakk ikke legekontoret før det stengte, så jeg gjør det i morgen. Har stått over to kamper nå, så er mildt sagt klar for å få grønt lys til å teipe sammen denne fingeren og spille på søndag.

Dagens middag ble stekt laks med kremet pasta (creme fraiche og avokado), løk og brokkoli. DET gjorde susen. Håper dere har hatt en lang og innholdsrik uke så langt og er klar for fredag og helg i morgen! Det har vi fortjent ♥

5 kommentarer

Siste innlegg