10 tanker på en torsdag

💭

Jeg er så fjern for tiden, vet ikke hvor hodet mitt er. I går hadde vi vår første hjemmekamp i ny arena, og SEFF klarer jeg å kjøre til vår gamle arena, Trondheim spektrum, som er på andre siden av byen. Og jeg som aldri kommer mer enn et minutt før tiden, kom jo da relativt seint til oppmøte når jeg fant ut at jeg var på feil plass. Goddamn blir stresset av å skrive om det. Og hvis dere trodde det var alt, hold dere fast. I en timeout innser jeg at det som har skrapet meg opp på innsiden av drakten er pris-LAPPEN, den henger fortsatt på drakten, YES. Og jeg rekker akkurat å rive av den største biten, med TV2-kameraet rett i trynet, før jeg løper utpå banen og stapper resten av lappene i sportsbehåen. Classy.

💭

Jeg har tenkt å kjøpe meg et nytt vlogkamera. Og tanken er god den, men så lenge man ikke får satt ting i aksjon, så forblir det fort bare en tanke. Det som er stress er vel å sette seg inn i hvilket som er best og ikke ta noen for raske konklusjoner. Jeg får prøve å sette av tid til å dra innom en elektrobutikk på lørdag.

💭

I dag er det verdensdagen for selvmordsforebygging. Det skal være med å rette fokus mot selvmord som helseproblem og hva man kan for å forebygge det lokalt og globalt. Bare en påminnelse. Og en tanke til pårørende og de som selv sliter, man kan be om hjelp i vanskelige tider, enten til en venn, familie eller ved å ringe hjelpetelefon (116 123).

💭

I morgen skal jeg til en coach, eller mentaltrener, noe som er tildels tabúbelagt, men egentlig mye brukt i toppidrettmiljøet og sikkert i dagliglivet også i noen bransjer. Det er ikke noe dramatisk med det, men jeg trenger å prate med noen for å få tankene på rett kjør og holde motet oppe når ting blir vanskelig.

💭

Forresten hvor koselig er det ikke bare å ta en kaffe med en venn eller flere venner? Det tenkte jeg i dag, to ganger. I morges dro jeg med fire lagvenninner på Dromedar etter trening for å ta en kaffe og spise lunsj. Jeg tar meg sjelden tid til det i hverdagen, men veldig koselig når jeg først gjør det. Noen timer senere tok jeg nok en kaffe med en ny venn på BI. Alt jeg gjør om dagen er ikke å drikke kaffe og prate shit altså, men det er alltid fint å gjøre det en gang i blant, enten det er for å catche opp eller å skape nye relasjoner.

💭

Macen min er stappfull!! Det klikker for meg. Det er åpenbart videoene mine i Final Cut Pro som plyndrer plassen på macen. Ettersom alle filene legger seg rett på disken når jeg bruker dem. Hvis noen har noen tips til hvordan jeg kan unngå at filmene legger seg på maskinen og bruker opp plassen, HIT ME UP 🙂

💭

Apropos den litt sinte tanken over, har jeg et dilemma for tiden, om jeg skal bruke Final Cut Pro eller Adobe Premiere Pro til å redigere videoblogger framover. Jeg driver og tester begge to nå. Final Cut er enklere og mindre avansert (expensive tho) og Adobe er litt mer komplisert, men har samtidig mer å tilby. Arrgh mykje å tenkje på.

💭

Nå kommer tiden hvor komfort er viktigere enn looks. Jeg merket det da jeg sprang til forelesning i dag, med regnjakke og boots. Jeg finner det vanskelig å style min militærgrønne regnjakke til noe veldig bemerkelsesverdig og moteriktig. Det blir fort jeans og en svær ullgenser med boots til. Men sånn er det. Jeg nekter å bli våt og jeg skal ikke fryse.

💭

Jeg skal klippe meg i morgen! Endelig. Og da kommer spørsmålet jeg stiller meg selv hver gang, skal jeg gå for kort hår eller beholde lengden? Ooog skal jeg klippe en luggvariant eller holde meg i skinnet og bare gi feeen i å gjøre ting vanskelig? I DON’T KNOW. Har heller ikke tenkt å finne ut av det før jeg sitter der i stolen og tar en impulsiv avgjørelse som går på bekostning av kun meg selv.

💭

Dagens (forhåpentligvis ikke) siste tanke, går til en god venninne av meg som nylig fikk en trist beskjed og har en tøff tid i vente. Men hun er også blant de tøffeste jeg kjenner, så jeg vet hun kommer til å komme sterkere tilbake og at det blir bra til slutt 💘

VI BLOGGES

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg