Morgentrim og frokost

Hei! Denne dagen startet med et tidlig møte med tredemølla. Vi har det største og beste trenings”rommet” jeg har noen gang har hatt på et hotell. Det er mer et treningssenter enn et treningsrom. Det har to etasjer; styrkeavdeling i første og carrrrdiå i andre, med alt av møller, sykler og elipsemaskiner. Det var det som fikk oss til å lande på akkurat dette hotellet, som forresten heter Marriot Stellaris. 

Jeg holder til på mølla i noen minutter først og går over til styrke etterpå. I dag kjørte jeg to runder med 20/10 x 10, men jeg klarte ikke å endre fra mph til km/t så jeg gjettet hastighet. Etterpå fant jeg en kalkulator på nettet som kunne gjøre dette for meg. Var bra gjettet da, løp på noe som tilsvarte 17,8 km/t ish og 2 incline, og det er vel omtrent det jeg bruker å ligge på hjemme. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Motivasjonen er en insane god frokostbuffe. De har en egen gluten free station, omelett station, smoothie station, juice station. Med andre ord de har det meste og de ordner det akkurat slik du vil ha det. Jeg har altså tre-retters til frokost. Først en omelett, så bagel med cream cheese, smoked salmon og løk, såå masse deilig frukt. Det blir som regel sånn at jeg spiser det samme til frokost hver dag, men det er jo så GODT. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg