BFree wraps

Hei! Denne uka nådde kroppen min femte gir på stresskalaen, nå kjenner jeg virkelig at det går mot slutten av videregående. Det skjedde ikke på vei til skolen eller under en prøve, nei det skjedde midt i svarteste natta faktisk. Jeg bråvåknet i natt og tok meg selv i å skru på nattlyset og skrive ned noen replikker og ideer til russerevyen på notater på mobilen. Jeg skrev det ned, lukka telefonen og slukket lyset før jeg gikk tilbake til skjønnhetssøvnen. Da jeg våknet trodde jeg at jeg hadde drømt det, men fant så notatene med en hel del skrivefeil på telefonen. Vi har nemlig russerevy (et show russen steller i stand med skuespill og masse artig) neste uke, så det er en hel del øving som står på planen i tillegg til håndball, andre forberedelser til russetida og ikke minst skole..

Uansett tenkte jeg nå å komme med et godt tips til skolemat eller kanskje helst lunsj når man har kommet hjem fra skolen, til alle dere andre som også opplever en stressende hverdag for tiden. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, en slags sunn quesedilla eller calzone?? Det er hvertfall utrolig godt, sunt og enkelt! 

Jeg elsker merket BFree, de tortillalefsene er utrolig gode og glutenfri såklart. Jeg kjøper dem i vanlig butikk, Rema, Meny osv. Jeg bruker å ta to lefser, varmer dem litt i pannen så de får en sprø kant, og kler på dem ketchup, hvitost og skinke (kalkunfilet). Det enkle er ofte det beste.

nammm jeg blir frista sjæl jeg      (dette er ingen annonse, hvis noen skulle tro det)​

11 kommentarer

Siste innlegg