månedens spørsmål

Skal du på noe sydentur sammen med jentene i sommer? Isåfall, hvor har dere tenkt dere, og når?

Vi skal til Ios, i starten av juli


Scorer du i hver håndball kamp du spiller, og er du den jenta som får spille mye ute eller må sitte mye på benken?<3

Hmm vanskelig å si hvor mye jeg scorer, det varierer jo litt. Denne sesongen har jeg spilt hele kampen så og si hver kamp.

Var du på vinterlyden? Har du hørt om Isac Elliot, og i så fall hva synes du om han?

Nei var ikke der, har ikke noe spesielt forhold til han, men jeg husker han hadde en bra sang for litt siden hvertfall 🙂

Hvordan ser ditt liv ut 20 år fra i dag?

Om tjue år er jeg vel 38 år, da har jeg to barn, en hund, er gift og bor i Trondheim. Eller så bor jeg singel, med to hunder (som har blitt kjærester, så selv om jeg faktisk bor alene er jeg konstant tredje hjulet på vogna) og bruker opp alle pengene mine på utesteder hvor jeg desperat prøver å finne meg en framtidig ektemann.

Hva liker du aller best med familien din?

At vi har det veldig fint sammen og reiser mye, spiser god mat og opplever masse.

Er kroppen din bygd slank, eller er du mer “vanlig”? Altså hvis vi sammenligner deg med Heidi Løke, eller en på landslaget, er kroppen din da like kraftig (og jeg kan kalle det det?) eller er den slank (sånn Aylar type)?

Jeg tror jeg har ganske kraftig benbygning egentlig, ikke noe Aylar-type. Det eneste er at jeg har så smal midje i forhold til rompe og lår, (noe som gjør det svært vanskelig å finne kjoler og bukser som passer). Men ellers så spiser jeg godt med mat og bygger muskler fort, så helt klart mer håndballkropp enn modellkropp haha.

Hva hadde du gjort om du fant ut at du var gravid akkurat nå?

Hadde først og fremst freaket helt ut, men jeg hadde aldri klart å hatt en beibi i så ung alder.

Hvem er den aller viktigste personen i ditt liv?

Åh jeg kan ikke plukke ut en

Hvilke to ting klarer du deg ikke uten?

Mat og drikke ;p

Hvor ser du Sex and the city?

Free-TV-Video-Online HER 

Kan du spise pringles? Det inneholder jo hvete? Hvordan godteri kan/kan ikke du spise?

Hvis jeg ikke tar helt feil så inneholder det hvetestivelse, og det kan jeg faktisk spise. Så ved mindre det står inneholder gluten eller hvetemel så er det spiselig for min del. Ellers kan jeg spise det meste av sjokolade som ikke har kjekse i seg, og det meste av potetgull. Jeg kan faktisk ikke spise heksehyl (utrolig nok) og jeg kan ikke spise chilinøtter.

hvem fra nyg spiller håndball?

Jeg, Martine, Thea, Maja, Hanna, Ida, og Johanna som er skadet at the moment


forresten hvilket proteinpulver bruker du hvis du bruker?

Jeg bruker ikke proteinpulver

hvordan er du når det kommer til forelskelse og kjærlighet? Er du mer guttekompis typen, eller er du den som faller raskt for en gutt og forelsker deg?

Faller helt klart ikke rakst for en gutt, og blir ikke forelsket. Jeg er guttekompis typen, litt irriterende noen ganger haha.

Har du noen gang godt på en sikklig fylla smell?

( Ja:/ )

Hvilke glutenfrie pølsebrød spiser du?

Noen fra Mikalsens Bakeri, men de selges hvertfall i frysedisken på Life.

kordan størrelse har du i jakken?

Medium I think

Kunne du lagt ut mere treningsøvelser- og treningsprogram/tips her på bloggen?

Ja jeg ser det er veldig etterspurt, så jeg skal se hva jeg kan gjøre

Går du på P-piller?

Ja jeg går på det

koss 3t-senter er bildet i fra?

Opp i PT-salen på Rosten


Hvis du skulle vært med i et realityprogram der ute, hvilket ville du valgt?

Det måtte jo blitt enten mamma søker kjæreste eller gift med første blikk seff. Neida jeg aner ikke.

Hva slags mat klarer du ikke å motstå?

Glutenfri mat haha, hvis jeg er på restaurant og det står Glutenfri Pannekaker!!, så må jeg bare ha det. Det er rart, men jeg blir så tiltrukket av det ordet, og føler et slags ansvar for å støtte den glutenfrie maten, slik at de fortsetter med det.

Viss du var strandet på en øde øy og kunne ha fått en ting, hva ville du ha hatt? (En tur gjem teller ikke )

Faen ass var jo det jeg tenkte på, hah. Hvis jeg satser på å overleve på mat og drikke som jeg finner der (kanibalisme er en mulighet), så hadde det vært kjekt med solkrem da, vedmindre vi snakker om en øy i winter wonderland, da hadde jeg byttet det ut med kuldekrem eller uggs.

Hvor er genseren fra?

H&M

Hva synes du om guttene som går på toppidretts linja på Heimdal?

Haha… Hva skal jeg si, jeg kjenner jo en del av dem, mange snille, gode gutter der ja 😉 

trener du på et “privat” treningssenter? Noe igjennom foreldrene dine? Tror jeg husker at jeg leste en gang at du skrev at det var det var uvant for deg å trene når det er andre folk fordi du hadde blitt så vandt med å trene alene!?

Jeg trener på en måte i en VIP-treningssal, der man kan betale mer for å få trene litt i fred. Jeg får det gjennom mamma og pappa ja.

Hva betyr NYG?

Det er ikke så farlig hva det betyr haha lang historie, det er ganske internt. Så det er bare NYG, en jentegjeng på 13 stk. (og NYB da, for guttene i gjengen).

Hva har du i de leddene eller va er det?

Speltlompe/tortillalefse med hvitløk-philadelphia, kalkunfilet og agurk, og med philadelphia og egg.


Hvordan går det med kjærlighetslivet?

Like spennende som denne sesongens paradise hotel. Neida desverre ikke fullt så spennende…

Hva var den største overgangen fra us til vgs? Og hva er det beste med vgs i forhold til us?

Oi hmm, den største forskjellen var vel menneskene. Jeg gikk på samme skole med de samme lærerene og medelevene i 10 år!! Ellers så synes jeg det beste med vgs er at det er mye friere; mobiltelefon, caps, tyggis og lekser er ikke så syke temaer lenger liksom. Det er mer vårt ansvar å følge med.

Hva jobber foreldrene dine som?

Administrerende direktør og sjef i 3T

Hvor er din sportsklokke fra i dette innlegget?

Den er fra SUUNTOHvordan hadde du det etter bruddet med eksen? Hvor lenge hadde dere vært sammen, og var det vanskelig å komme over han?

Det er litt unaturlig å skrive om nå egentlig, men vi var ikke sammen så lenge, og jeg hadde allerede mistet følelsene da vi gjorde det slutt

Har du vurdert å bli veganer? Hva er ditt syn på den livsstilen, og hvis du ikke kunne tenke deg å være veganer, hvorfor ikke?

Jeg kunne aldri blitt veganer, er alt for glad i foreksempel egg. Jeg vet ikke helt hva det vil si å være veganer, så jeg skal ikke uttale meg noe om det, men jeg synes bare det høres litt sykt ut. 

Det virker som vennegjengen din finner på ting så lett! Planlegger dere turer/kvelder godt eller er det spontant? Og hvem tar insiativet?

Det er både planlagt og spontant, det varierer. De fleste tar initiativet og vil finne på noe, så det er ikke noe sånn “omg æ har invitert to daga på rad, no e det dokkers tur” hahah, det hadde vært slitsomt. Men vi planlegger ting hele tiden for å ha noe å glede oss til.

Jeg lurer på hvor lang tid du brukte på lappen ca? Når du begynte å kjøre med kjøreskole, evt om du hadde øvelseskjørt mye på forhånd med foreldre osv?

Øvelseskjørte ikke så veldig mye med foreldrene mine egentlig, ettersom alle bilene våre har automat og jeg selvfølgelig kjøpte opp til manuell. Jeg husker faktisk ikke hvor lang tid jeg brukte på det, alt jeg vet er at jeg startet med øvelseskjøring alt for sent. Gikk bra likevel da!

Kan du fortelle og vise bilder av bilen din?

Det er en Mini Countryman med firehjulstrekk og automat. Hvor stor motor osv må du ikke spørre meg om, jeg har ikke peiling.


Så spørsmålet på erica kvam sin blogg, og syns det var et morsomt spørsmål. Så, hvem i KUWTK ville du bodd hos/med? og hvorfor?

Der må jeg nok svare det samme som Erica også, helt klart Khloe. Hun er jo så energisk og kul, og jeg kunne rett og slett ikke bodd med noen av de andre haha.

Hva er den beste serien du noen gang har sett? En serie du kan se opp igjen og opp igjen uten å bli lei liksom.

Prison Break, og Homeland

Hvis du kunne byttet liv med en person i 1 dag, hvem hadde det vært og hvorfor?

Miley Cyrus, fordi det måtte være awesome og få twerke så bra hver dag

Har du noen gang hatt fest hjemme? Eller dro dere alltid til andre når dere dro ut på fest?

Jeg har bare hatt jentefester, ikke noe big deal liksom, liker best å være hjemme hos andre (da kan jeg ødelegge massse og være helt vill liksom) haha kødda. 

Hva pleier du å drikke på fest? og har du noe tips til noen gode blandinger?

Kalinka og den brusen som humøret velger, blir som regel redbull

Virker som om alle foreldrene til vennene i gjengen deres er gode venner, stemmer det? og er det derfor dere resier så mye sammen osv

De kommer alle veldig godt overens, og kan invitere hverandre på middag og hytteturer osv, så det er ganske praktisk for vår del

Hva sybtes du om abort?

Det er jeg ikke imot i det hele tatt, og det hadde nok blitt min løsning om jeg hadde blitt gravid nå.

Hva veier du?

Jeg veier 69 kg

Hvor mange barn har du lyst på?

Minst to og maks tre, så jeg blir sikkert en av de heldige som får trillinger etter det første barnet er født, så blir jeg firebarnsmor after all.

Kan du si dine øvingsmetoder før en prøve på skolen, i de ulike fagene hvis du har forskjellige?

Hmm hvis det er snakk om typiske lesefag, som historie foreks, så leser jeg som regel kapittelet, skriver stikkord og gjør relaterte oppgaver. Jeg pugger alltid med noen, så da kan vi ofte spørre hverandre spørsmål fra stoffet.

Hvordan er det å bo i Trondheim? Er det mye som skjer, er det liksom masse å finne på?

Det er jo litt hvordan du gjør det til selv. Man kan jo dra på fest, utesteder, restauranter, kino, også er det endel shopping. Så det er mye å gjøre, hvis man bare gidder

Drømmeferien din?

Har flere drømmeferier, men en av dem er: Tre uker i USA med familien, innom LA, Las Vegas, Hollywood, California. Oppleve nye mennesker, god mat, ta fine bilder og blogge. Bo på ulike hoteller, med ulike stiler. Noen travle dager med sightseeing og shopping, andre rolige dager på stranda. Åh jeg drømmer meg bort.


om du kunne fått valget om å se ut slik som du gjør nå, eller ha naturlig brunt eller blondt hår, hva ville du valgt?

Ville hatt som jeg har nå

Kanskje litt rart spørsmål, men hvem betaler mat osv når dere ha jentekvelder? Betaler dere litt hver eller er det den som “hoster” som betaler?

Vi deler på det vi kjøper inn. Nå er vi på gang med et nyg-bankkort haha, så vi kan legge inn penger der og bruke dem på hytteturer osv.

Hvor i Trondheim har de best glutenfrie kafeer og restauranter, og hva bestiller du?

Hmm ingen sånne spesielt brae caféer, men Jordbær Pikene (glutenfritt hvitløksbrød), Waynes Coffee (pecannøtt-pai). De fleste restaurantene her tilbyr noe glutenfritt. 

Hvor synes du det er best å dra på ferie for å shoppe?

Miami og London er jo de sykeste shoppingbyene, men jeg liker kanskje København like godt, fordi det er så mye enklere der. De har ca de samme butikkene, bare at alt er mye mindre og lettere å komme seg gjennom på en dag.Hva synes dere? Noe til neste gang?

33 kommentarer
  1. Los? Mener Los Angeles? Sjekk gjerne min blogg hvis du skal ut å reise, men har dessverre ennå ingen hoteller i Los Angeles eller Los hvor det nå er.

  2. Hva har du tenkt til å studere/ bli av yrke?
   Skal du ha friår på folkehøgskole, jobbe, reise eller noe annet?

  3. Utrolig tøft av deg å skrive hva du veier! Du har jo drømmekroppen! Og håoeer andre jenter (deriblandt meg) kan bli inspirert til å se at vekta ikke har en dritt å si! Du er ett bra forbilde, Mathilde! Stå på!

  4. Hei! Jeg har lest bloggen din en god stund nå, (1-2år?) og kom nettopp på at jeg aldri har tatt meg tiden til å legge igjen en kommentar om hvor mye jeg liker deg som blogger! Hvordan du fremstår, attituden din, den jevnlige bloggingen og rett og slett det at du er deg selv! Jeg ser mye av meg i deg, og det hjelper hverdagen min! Jeg syns du bør vite at du er herlig, og har så mye og by på. Jeg synes at gode mennesker som deg bør vite hvor bra de egentlig er! U rock gurl

  5. var det vanskelig å få moped-lappen? teori, lære å kjøre osv. (ikke bil, men moped).
   hvor mye kostet mopeden din?
   hvor i trondheim kjøpte du den?

  6. Det er så bra at du er åpent med vekta di. Jeg veier det samme, men så klart så går det litt opp og litt ned (hvis jeg har hatt det litt for godt ei helg haha)..men det som irritererte meg en gang var at noen snakket om akkurat dette med vekt og liksom nedsnakka de som ikke var 50kg liksom. Det er så irriterende fordi muskler veier jo mer enn fett, men hvis man ikke veier 50kg så er man et dårlig menneske for det? Du ser sunn og sterk ut og det er det de fleste gutter liker når det gjelder utseende…og personligheten din er så fin at jeg kan tenke meg at du kommer godt overens med alle, uansett kjønn. Jeg digger at du fremstår med et sunt tankegang og et positivt sinn til leserne dine 🙂 Og forresten, kjærligheten er ikke lett, men du finner nok en som treffer hjertet ditt hardt og vil være sammen med deg for den du er! Kos deg i påsk, sommeren er rett rundt hjørnet!

  7. Ha en fin tur til åre! Og ellers må jeg si at bloggen din er en eneste stor inspirasjon! Altså herlighet for ei herlig jente det virker som du er!
   Har noen spørsmål til deg:)
   ? hvor er den stripete kjolen fra?
   ? hvor er pulsklokka fra?
   ? hvor drar dere på shopping i Åre? Hvilke butikker anbefaler du å stoppe innom?

  8. syns det alltid er så gøy å lese svarene dine på ulike spørsmål, fordi du har så god humor!
   lurer bare på hvor høy er du?

  9. Lurer også på hvor høy du er?:) Og hvor ble Johanna operert for korsbåndskaden? Om du synes det er greit å skrive på bloggen, kan du pliis spørre henne om du ikke vet det? Har samme skade selv, og føler meg så alene. Hvordan går det med henne nå? ☺️

  10. Er chiquelle en trygg side å handle fra? Hva har du derfra? Svar så rask som mulig er du grei! 🙂

  11. Åj dæven detta e den desidert beste spørsmålsrunden æ har lest!!!! fyfaen, æ har aldri vært borti en bedre, sånn serr, du e best<3

  12. Elsker at du tør å si at du veier 69 kg og hva skostørrelsen din er! Selv veier jeg 72 kg og har skostørrelse 41. Er ikke feit eller noe sånt, har bare “stor” benbygning og mye muskler, noe som gjør at vekta viser mer enn 50 kg. Har opplevd at når jeg forteller vekta mi til andre, så blir de litt paffe og sier ting som “så mye??!”, noe som er dødsirriterende.
   Synes det er dumt at det liksom har blitt vanlig å veie 55 kg. Alle er forskjellige og forskjellig bygd, men man kan være pen for det om. Jeg synes du ser helt fantastisk ut, kroppen din er helt klart den beste på hele topplisten til blogg.no.
   Takk for at du er ærlig og viser at man kan se smashing ut selv om man ikke veier 50 kg! Endelig en blogger jeg kjenner meg litt igjen i!

  13. Siden du har samme hårfarge som meg så lurer jeg på om du har veldig lyse vipper eller om du farger de hos frisøren eller no? Også farger du de nederste vippene også?

  14. Hei! Har noen spm angående bilen din..
   – Er det god plass inni den ?
   – Er den god å kjøre ?
   – Hva syntes du er det beste med den ?
   – Når du hører på musikk er det god bass i høytalerne da ?
   Forresten: Utrolig bra svart på alle spørsmålene 🙂

  15. Har du store pupper i forhold til å være så trent? haha, når jeg trener er jeg bare redd får å få minde pupper.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg