Same procedyre everyday

Heii! De siste dagene har gått i ett, tilbake til trening, jobb og venninner. I går og dagen før der startet jeg og Katrine dagen med en treningsøkt på to timer etterfulgt av en hel arbeidsdag på lageret til 3t-shop. Etter det blir vi så slitne, så begge kveldene har endt opp i kjellerstua mi med godis og filmer som Horrible Bosses, Black Swan, Harry Potter, Die Hard og Charlie st. Cloud. Haha det er fem filmer på to kvelder det.

I dag trente vi også, same procedure as errr’day. Etter det dro vi til byen og shoppet litt småtteri til nyttårsaften, og spiste nydelig mat på Tulla med Johanna. Når vi dro derfra skjedde det noe rart hahaha fordi vi skulle på butikken før vi tok bussen videre til Hanna, og da vi kom på butikken kom vi på at vi hadde glemt å betale for maten!! Jeezes det var ekkelt ass, så vi løp tilbake, mens mannen i kassa brydde seg ikke engang haha jaja, kan sove med god samvittighet.

kat klarte serr ikke å sitte i ro på et bilde haha maur i ræva eller

Når vi kom til Hanna med gjengen senere på kvelden lagde vi mat og spilte alias. Det er like morsomt hver gang, blir aldri lei


Hva gjør dere i juleferien?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg