litt om cruiset

Det er veldig mange som spør hvordan det egentlig er å være på cruise, om det er så bra som alle skal ha det til. Og spør du meg så er det helt fantastisk, kan ikke sammenlignes med noe annet. Bare stemningen ved å vite at du faktisk befinner deg på en båt, som minner mye mer om en liten by. Det er en promenade der, som de kaller det, som rommer nesten en hel etasje. Det er på en måte gågata, med butikker, caféer, parfymeri og restauranter osv på begge sidene. Hver kveld foregikk det noe morsomt i promenaden, alt fra danseshow til supersalg på på klokker og vesker.

Noe av det beste var jo at blant annet pizzarestauranten (som hadde glutenfri pizza) og caféen (som hadde glutenfrie cookies) var all inclusive, så jeg kunne spise så myye jeg orket haha. Prøvde å begrense meg da for å unngå å senke skipet pga overvekt.

Gikk heldigvis bra, det var et veldig bra treningssenter der som hjalp meg.

Vi jentene unnet oss også litt ekstra kos, så jeg og Pernille dro på Spa med top to toe body massage og mamma dro på en neglesalong og fikk fikset neglene. Og jaa vi befinner oss fortsatt på en båt!! De har også klatrevegg, fotball/basketbane, surfebasseng (!) teatersal, kinosal og kasino. På en uke rakk jeg ikke å se alt det morsomme engang, det er så stort! Under kan dere se restauranten vi spiste fantastisk middag på hver dag.

Dere husker kanskje at det var fotball VM på denne tiden, og det var jo hundrevis av fotballfans på cruiset som ikke kunne gå glipp av noe. Derfor var det et stort rom for fotballfans med sikkert tjue tv’er, jeg kødder ikke. Var sykt bra stemning! Eller kanskje ikke for mannen med den gule brasil-skjorta da..

Det er andre gangen jeg har vært på cruise, det forrige het Voyage of the Seas og det jeg var på nå het Liberty of the seas. De var veldiig like, og skuffer aldri. Må forresten også si at vi faktisk så delfiner hoppe i bølgene rett nedenfor oss!! Jeg har aaldri sett en ekte, fri delfin. Det var så vakkert, trodde jeg drømte haha.

Hvis dere har noen spørsmål, så spør her så kan jeg svare i kommentarfeltet 🙂

Noen av dere som har vært på cruise før?

25 kommentarer
  1. Har vært på cruise, det hette navigator of the seas. Det gikk fra Italia vidre til Hellas og Tyrkia, også tilbake til Italia igjen, utrooolig fint der. Vi også fikset neglene der😊 hadde forhåpninger å se delfinen men det kjedde desverre ikke😔, ahaha. Hva het cruiset dere tok?
   (Bor i Trondheim jeg også😊)

  2. høres syyykt bra ut jo<33 trodde ikke det var sånn på cruise jeg, haha. Fikk skikkelig lyst til å dra;P

  3. :): Det var butikker med flere kjente merker. Husker ikke nøyaktig hvilke klesbutikker faktisk, men vesker fra Guess, Ralph Lauren, Hilfiger osv og samme med klokker.

  4. Jeg har alltid ville dratt på cruise, men etter danskebåten er jeg redd jeg skal bli helt sjøsyk. Men jeg MÅ opplvede det en gang hvertfall!

  5. hei! jeg og kjæresten har tenkt til å dra på cruise neste sommer, så jeg lurte på hvilken side dere bestilte fra? 🙂

  6. Merket du at du la på deg mens du var på cruise? Ikke at det ser sånn ut altså! Du ser alltid fantastisk ut<3 Jeg bare lurer siden jeg snart skal på sydenferie 🙂

  7. Har vært på cruise med Royal Caribbean 5 ganger, looove it. Og btw, den heter Voyager of the seas, ikke Voyage 🙂

  8. ååå så kjekt! har vert på liberty of the seas for 5 år siden i caribbean, og ELSKET det!! skal på nytt cruise på den samme båten om en uke i middelhavet, og gleder meg helt sinnsykt. cruise er så gøy, og det virket som du hadde det kjekt også :)) likte du alle plassene du var innom? burde jeg gå i land i alle stedene, eller annbefaler du å bli på cruiset noen dager?:))

  9. Jeg var på det samme cruise som deg, på samme tid!:) jeg så deg ofte og viste at du var en blogger, leser bloggen din ofte<3

  10. kan du VÆRE SÅ SNILL å lage kjolevideo? 🙂 🙂 du har såå mange fine kjoler! ta de på og vis kjolen foran og bak. hvis det er for mange kan du bare ta favorittkjolene 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg