Hei! Som sagt så var jeg jo på avslutningsfest med klassen i går, og før vi dro til selve festen hadde jeg og noen jenter et kooselig tapasmåltid. Vi bestemte oss for å kjøre tapaskveld bare noen timer før vi skulle møtes, så vi hadde litt tight schedule, men det gikk fint. Jeg lagde et overraskende godt foccaciabrød for første gang, brukte denne oppskriften, bare uten hvitløk- og basilikumoljen og selvfølgelig med glutenfritt mel. Tok halve mengden grovt mel og halve lyst. Ellers hadde vi asparges i serranoskinke, oppskrift her, ost og kjeks, stekt tomat med parmesanost og diverse frukter.
Louise, Thea, Therese og Kati
Lene og Martine
Noen som ble fristet av maten?
9 kommentarer
Elsker headeren din!
fiine bilder!
Tapas er så utrolig godt!
Det så kjempe koselig. Er koselig å ha en sånn avsluttning når man er ferdig på skolen for sommeren 🙂
Nydelige jenter<3
Du er verden best BLogg
Åå for noen nydelige jenter, og maten så helt super ut! God helg til deg fine Mathilde!
Så utrulig koselig! Og så masse godt 😀
Wow ble nesten redd, på det bilde av deg og katrine i speilet så det ut som du hadde klippet håret!! Haha du passet jo det også 🙂 ha en fin dag