need inspiration

Hei peepz how ya doin? Kom hjem fra en sånn håndballsamling for litt siden, haha føler ikke akkurat jeg hører til der, føler jeg bare driter meg ut meeenmen. Jeg synes det er så rart å komme hjem fra skolen om dagene å ikke ha noe å gjøre. Er såå vandt til å må pugge til noe eller skrive noe som skal leveres inn, så jeg skjønner liksom ikke hva som skjer når jeg kommer hjem å setter meg med en film og bare slapper av. Er jo snart sykt stress med muntlig eksamen, så det er bare å utnytte kosetiden for fult! Men jeg er ikke akkurat på den kreative bloggsiden for tiden, så hvis dere har noen ønsker eller tips til hva dere vil lese om, så blir jeg kjempeglad for hver eneste kommentar dere kommer med!♥

Må bare legge ut bildet her, for det er et perfekt eksempel på min kjære far i et nøtteskall “Kan du kjøp en yt og en skyr?” Spør jeg, så kommer jeg hjem til et kjøleskap fullstappet av både det ene og det andre. Jaja godt å komme hjem til etter trening da.
Har forresten også fått meg nye håndballsko, eller det er egentlig løpesko, men jeg liker myye bedre å spille i løpesko så det har jeg alltid gjort. Haha dere husker kanskje de knæsjlilla skoene jeg brukte før, og de grønne jeg hadde før der igjen, og de røde før deeer igjen? Ja jeg tenkte nå å prøve noe så sykt som hvite sko, for det har jeg vell utrolig nok aldri hatt før haha.

♥ nå skal jeg snart legge meg, goood natt

19 kommentarer

Siste innlegg