dagen min

Heihei! Åå jeg er lei av å blogge om ski og snø og Sverige, så derfor har jeg bestemt meg for å ta toget til Trondheim i morgen tidlig. Gleder meg til å komme hjem og møte litt venner og sånt haha. Men det er jo selvfølgelig også trist å reise fra denne heerlige hytta. Jeg elsker egentlig å bare ikke ha noe valg, her får jeg ikke dårlig samvittighet om jeg er verdens mest usosiale liksom. Her ser jeg for det meste på film og spiser meg selv. Hahahaha skrev jeg nettopp det?! Jeg mener ‘spiser for meg selv’ xD Mens når jeg er hjem så føler jeg ikke at jeg kan sove bort dagene og ikke gjøre en dritt, skjønner dere hva jeg mener?

Anyways, i dag hadde Åre fasiten på hvordan ekte påskevær skal være! Stor sol og knallblå himmel hele dagen, såå herlig! Jeg møtte min kjære venn, Christian og vi kjørte litt rundt og spiste lunsj i bakken.

Så møtte jeg på tre kjempe søte jenter som ville ta et bilde med meg. Skulle ønske jeg visste hva dere het, men haha jaja.
Når jeg kom hjem tok jeg en lang og varm dusj før jeg satt meg i badstua og koooset meg med sola skinnende inn vinduet. Og ja nå tenker du kanskje ‘OMG people can walk by and se her naked?!’ Ja vinduet er stort og jeg bruker å sitte i vinduskarmen der, så hvis dere er i Åre og ser en gal ginger sitte naken i vinduskarmen, DA er det ingen tvil.


Hva har dere gjort hittil i påskefeiren? Flere som er på hytta?

21 kommentarer

Siste innlegg