elsker skiturer :)

Som regel når jeg har smilefjes bak en setning betyr det enten at jeg er glad og snill eeller det betyr at jeg mener det ironisk. Jeg vil altså sette dagens overskrift i kategori nummer to. Jeg skulle helt ærlig ønske at jeg likte langrenn og skiturer hver søndag med kvikk lunsj og varm saft, men nei jeg synes ikke det er så sykt morsomt. Uansett så gjør ikke det noen forskjell i familien Holck, her drar vi på skitur hele gjengen om man vil eller ikke.

I dag ble jeg vekt klokka åtte for Katrine skulle ta toget til Trondheim. Jeg elsker å bli vekt klokken åtte 🙂 oops der kom smilefjeset igjen, gjett hvilken kategori denne hører til? Haha jaja etter å ha tatt avskjed så la jeg meg for å sove igjen, og ble vekt på nytt i 10-tiden for froookost. Også kom tiden for skitur, yesss.

Hvis noen av dere tilhører en langrennski-familie som bruker å gå turer i Åre, så måå dere gå til Fröå Gruva og spise i Bergstugan! Det tar ca 25 min å gå fra Bjørnen. De serverer så god mat og de har masse glutenfritt! Jeg bestilte vafler og på bildet under ser dere forskjellen på vanlig vaffel og den glutenfrie hahaha ser sykt fristende ut assa.
Mia fikk også vaffel♥♥ hihi


Nå sitter jeg i hytta og koser meg med godteri. Det beste med skitur er hvertfall helt klart å komme hjem! Men altså, nå høres jeg veldig negativ ut, og jeg må innrømme at det var en veldig fin skitur og det var superkoselig.

Hva synes dere om slike skiturer?

16 kommentarer

Siste innlegg